ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب کامپوننت Community Builder

محمد محسنی
01-04-2010, 11:10 AM
سلام...
من این مشکل رو در جایی دیگه گفته بودم ظاهرا در قسمت مناسب خودش نبود..
برای همین دوباره این تاپیک رو زدم..

من Community Builder روی مامبو 4.5.6 نصب کردم در لوکال

نسخه 4.5.6
و در لوکال
با مشخصات زیر

Server Configuration
Apache version :
Apache/2.0.55 (Win32)

PHP version :
5.1.4

MySQL version :
5.0.21-community-nt

در ضمن این رو هم یاد آور بشم که همین نسخه cb رو روی جولا روی همین سرور نصب کردم بخوبی جواب داد...

یک فایل رو هم که در جایی خونده بودم حذف کردم...
که با وجود اون فایل اصلا نصب نمیشد

بعد از نصب که دارای ارور های زیادی هست
با اجرای کامپونت با خطای زیر مواجه میشم

در قسمت اول کامپونت

New Edit Delete
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LEFT JOIN #__comprofiler AS ue ON u.id = ue.id' at line 3 SQL=SELECT COUNT(u.id)n FROM #__users AS un LEFT JOIN #__comprofiler AS ue ON u.id = ue.idDB function failed with error number 1064
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LEFT JOIN #__comprofiler AS ue ON u.id = ue.id INNER JOIN #__core_acl_aro AS ar' at line 3 SQL=SELECT DISTINCT u.*, g.name AS groupname, ue.approved, ue.confirmed FROM #__users AS u LEFT JOIN #__comprofiler AS ue ON u.id = ue.id INNER JOIN #__core_acl_aro AS aro ON aro.value = u.id INNER JOIN #__core_acl_groups_aro_map AS gm ON gm.aro_id = aro.aro_id INNER JOIN #__core_acl_aro_groups AS g ON g.group_id = gm.group_id WHERE aro.section_value = 'users' LIMIT mos_, 5mos

در ضمن فقط 2 قسمت آخر کامپونت دارای خطا نیست
آموزش زیر را هم مطاله کردم...
نصب کامپوننت CB روی مامبو 465 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

محمد محسنی
02-22-2010, 08:24 PM
دوستان سلام
میدونم مدت زیادی از این تاپیک میگزره
ولی جوابی یافت نشد
برای همین دوباره پست دادم تا دوباره یادآوری بشود