توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : breadcrumb و ناسازگاری با هدر
learnopen
01-04-2010, 09:09 PM
سلام .
قالبی که ازش استفاده می کنم یه بخشی بالاش داره به نام breadcrumb که مدیران سایت بهتر می دونن چیه .
وقتی ماژول breadcrumb رو نصب می کنم درست نصب میشه و سر جاشم اون بالای قالب قرار می گیره ولی مشکل اینه که عرض سایتو یه کم زیاد می کنه و نوار اسکرول بار به پایین سایت اضافه میشه . میخوام بدونم چیکار باید بکنم که عرض سایت با فعال شدن این ماژول تغییر نکنه ؟
محمد محسنی
01-04-2010, 09:11 PM
میشه لینک سایتتون رو بدید...
learnopen
01-04-2010, 09:24 PM
میشه لینک سایتتون رو بدید...
اگه امکان داره دوست عزیزم الان نگم . دارم قالب رو تبدیل به فارسی می کنم . یه سورپرایز برای همه دارم . فقط اگه میشه کمکم کنید تا این مشکلو حل کنم :-*
محمد محسنی
01-04-2010, 09:30 PM
آخه اینجوری نمشیه گفت....
اگه میخواین پیام خصوصی بدید...
learnopen
01-05-2010, 06:19 AM
فکر کنم حدسم درست باشه . مکل نباید از اسکتنشن باشه چون با هر مرورگر دیگه ای که می بینم پایین سایت اسکرول بار ظاهر نمیشه و فقط با مرورگر IE این مشکلو داره .
نظر شما هم همینه ؟
سلام
دوست من ماژول breadcrumb یک ماژول پیشفرض در جوملاست و هیچ مشکلی نداره.
مشکل شما از قالبتون هست و تا زمانیکه سایت آنلاین نباشه یا قالب رو اینجا قرار ندید نمیشه کمکی کرد.
اگر امکانش واستون وجود نداره، تنها راهنمایی که میتونم بکنم اینه که width قسمتی که این ماژول درش قرار داره رو کم کنید.
یا علی
learnopen
01-05-2010, 06:44 AM
سلام
دوست من ماژول breadcrumb یک ماژول پیشفرض در جوملاست و هیچ مشکلی نداره.
مشکل شما از قالبتون هست و تا زمانیکه سایت آنلاین نباشه یا قالب رو اینجا قرار ندید نمیشه کمکی کرد.
اگر امکانش واستون وجود نداره، تنها راهنمایی که میتونم بکنم اینه که width قسمتی که این ماژول درش قرار داره رو کم کنید.
یا علی
آقا خیلی ماهی . قربون اون مرامت برم من :-*
خود ماژول بخشی برای تغییر عرض نداشت ولی تونستم از داخل Css قالب اینکارو انجام بدم . با IE هم سازگار شد . (بعضی قالبا با IE مشکل جدی دارن ) فقط دعا کنید فارسی سازیش کامل تموم بشه
trisha جون شما هم زحمت کشیدی . قربون محبتت
** دو پست شما یکی شد
محمد محسنی
01-05-2010, 07:17 AM
راستی بعد از تکمیل قالب لینکش رو بزار تا ببینیم...
موفق باشید..
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.