ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب کامپوننت

itbartar
01-06-2010, 07:19 AM
سلام دوستان

من جوملا 1.5.15 رو نصب کردم هرچی می خوام کامپوننت نصب کنم مثل کامپوننت گالری تصاویر یا ...... خطا میده میگه نمیتونه یه جدول رو بسازه البته من جدول رو خودم میسازم اما بازم مشکل داره من چی کار کنم ؟ مشکل از کجاست ؟ کلا تو نصب ماژول ها و کامپوننت ها خیلی وقتها همچین مشکلی پیش میاد

اینم error: :(

# کاپوننت نصب: خطای SQL. DB function failed with error number 2006
MySQL server has gone away SQL=CREATE TABLE `jos_joomgallery` ( `id` int(11) NOT NULL auto_increment, `catid` int(11) NOT NULL default '0', `imgtitle` text NOT NULL, `imgauthor` varchar(50) default NULL, `imgtext` text NOT NULL, `imgdate` varchar(20) default NULL, `imgcounter` int(11) NOT NULL default '0', `imgvotes` int(11) NOT NULL default '0', `imgvotesum` int(11) NOT NULL default '0', `published` tinyint(1) NOT NULL default '0', `imgfilename` varchar(100) NOT NULL default '', `imgthumbname` varchar(100) NOT NULL default '', `checked_out` int(11) NOT NULL default '0', `owner` int(11) UNSIGNED NOT NULL default '0', `approved` tinyint(1) NOT NULL default '0', `useruploaded` tinyint(1) NOT NULL default '0', `ordering` int(11) NOT NULL default '0', PRIMARY KEY (`id`), INDEX idx_catid (`catid`), INDEX idx_owner (`owner`) ) ENGINE=MyISAM ;
SQL =

CREATE TABLE `jos_joomgallery` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`catid` int(11) NOT NULL default '0',
`imgtitle` text NOT NULL,
`imgauthor` varchar(50) default NULL,
`imgtext` text NOT NULL,
`imgdate` varchar(20) default NULL,
`imgcounter` int(11) NOT NULL default '0',
`imgvotes` int(11) NOT NULL default '0',
`imgvotesum` int(11) NOT NULL default '0',
`published` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`imgfilename` varchar(100) NOT NULL default '',
`imgthumbname` varchar(100) NOT NULL default '',
`checked_out` int(11) NOT NULL default '0',
`owner` int(11) UNSIGNED NOT NULL default '0',
`approved` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`useruploaded` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`ordering` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`),
INDEX idx_catid (`catid`),
INDEX idx_owner (`owner`)
) ENGINE=MyISAM ;

# Error Loading ModulesMySQL server has gone away SQL=SELECT id, title, module, position, content, showtitle, control, params FROM jos_modules AS m LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.moduleid

** عنوان تاپیک اصلاح شد
** تگ <code> اضافه شد

reka
01-06-2010, 07:46 AM
سلام

------------------------------------------------------------------------------------------------------
قوانین انجمن:

3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ،چند سوال ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ،چند سوال ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : ‌براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

چند امکان وجود داره:

1- مقدار timeout در mysql سرور کم است. برای حل مشکل باید از پشتیبانی هاست بخواهید مقادیر زیر رو افزایش بدن:

wait_timeout
connect_timeout

2- مقدار PHP max execution time کم است و برای حل مشکل باید از پشتیبانی هاست بخواهید مقادیر زیر رو افزایش بدن:

max_execution_time
max_input_time

3- سرور mysql مشکل دارد و down میشود.

شناسایی و رفع هر سه مورد توسط هاستینگ شما قابل انجام است.
اما شما برای رفع سریعتر مشکل میتونید فایل zip کامپوننت رو با ftp به سرور منتقل کنید و در یک فولدر از حالت فشرده خارج کنید.
سپس در قسمت "نصب" آدرس اون فولدر رو بدید تا جوملا از فولدر نصب رو انجام بده.

یا علی

itbartar
01-06-2010, 11:25 AM
ممنون دوست عزیز

من راه نصب از آدرس رو برای کامپوننت jsg_joomgallery.1.0.1 انجام دادم مشکلی نداشت وبا موفقیت هم نصب شد اما وقتی که می خوام برای جوملا گالری مجموعه بسازم خطا میده میگه که :

Warning: mkdir() [function.mkdir]: Permission denied in /home/sajadabd/public_html/administrator/components/com_joomgallery/common.joomgallery.php on line 847

البته من permissain رو رو 777 گذاشتم اما بازم وقتی می خوام مجموعه بسازم همین error رو میده
مشکل از خود کامپوننتم هست ؟

reka
01-07-2010, 06:41 AM
سلام

خیر مشکل از کامپوننت نیست. شما باید تنظیمات FTP جوملا رو ست و فعال کنید تا سطح دسترسیها رو خودش تغییر بده.

یا علی

محمد محسنی
01-07-2010, 06:51 AM
سلام..
اگر از ftp cute استفاده میکنید
بعد از هر تغییر
برای تغییر جدید باید قبلش یک بار refresh کنید...
در غیر این صورت تغییرات انجام نمیشود...

پیروز باشید...

itbartar
01-09-2010, 08:22 AM
ممنونم از دوستانی که راهنماییم کردن

دوستان من کامپوننت و پلاگین yvCommentPlugin1.19.001 رو نصب کردم فقط وقتیکه تو پلاگینش میرم تنظیمات رو انجام میدم تو قسمت اجازه به مهمان ها برای یادداشت نوشتن من بله رو انتخاب می کنم اما وقتی تو سایت رو میبنم نوشته حساب کاربری مهمان تعریف نشده است. guest_username="guest" من باید کدوم قسمت رو تنظیم کنم دوستان تا دیگه این پیغام رو بهم نده ؟

reka
01-09-2010, 08:50 AM
سلام

قوانین انجمن:

6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .

یا علی

SoftDownload
04-13-2010, 05:38 AM
با سلام من هم این مشکل رو دارم گفتم تاپیک جدید نزنم
من از طریق ftp هم ست میکنم باز هم نمیشه ههنون میشم راهنمایی کنید

نوید
04-13-2010, 07:11 AM
سلام

قوانین انجمن:

6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .

یا علی