توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منو درختی
tekrare_royaha
01-06-2010, 11:40 AM
سلام
من می خوام یک سایت دانلود رایگان راه بندازم
می خوام یک منو در صفحه اصلی بزارم و در اون موضوع ها با زیر شاخه هایشان دیده شود مثل عکس زیر لطفا راهنمایی کنید<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام
این کار رو میتونید با استفاده از امکانات پیشفرض جوملا انجام بدید: ساخت مجموعه های مطالب > ساخت یک آیتم منو برای هر مجموعه که مطالب اون مجموعه رو بصورت بلاگ/لیست نشون بده.
نحوه ی چیدمان رو هم از طریق قالب میتونید کنترل کنید، مثلا یک arrow نارنجی کنار هر آیتم منو.
همچنین میتونید از الحاقات استفاده کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
tekrare_royaha
01-07-2010, 09:14 AM
سلام
آقای کبیری من چند تا از الحاقات رو گرفتم خوب بود ولی باید فارسیش کنم اگه نسخه فارسی وجود داره معرفی کنید ممنون میشم
سلام
نسخه ی فارسی برای منوهای درختی سراغ ندارم اما فارسی سازی وسیعی نداره.
شما فقط باید برای قسمت بخش نمایشی سایتتون، جهت منوها رو راست به چپ کنید که ممکنه همون هم از طریق قالب اعمال بشه.
یا علی
tekrare_royaha
01-08-2010, 03:22 AM
آقا این الحاقات به درد من نخورد می خوام این راهی که گفتید با امکانات پیش فرض هم میشه ساخت امتحان کنم اگه میشه دقیق تر توضیح بدید چون من تازه به جوملا نقل مکان کردم
ممنون
این کار رو میتونید با استفاده از امکانات پیشفرض جوملا انجام بدید: ساخت مجموعه های مطالب > ساخت یک آیتم منو برای هر مجموعه که مطالب اون مجموعه رو بصورت بلاگ/لیست نشون بده.
نحوه ی چیدمان رو هم از طریق قالب میتونید کنترل کنید، مثلا یک arrow نارنجی کنار هر آیتم منو.
tekrare_royaha
07-16-2010, 07:43 AM
سلام
من هنوزم یک منو درختی خوب گیرم نیومده از چند منو ساز استفاده کردم که یا قدرت زیادی نداشت یا مثل mosets mtree با مشکل برخورد کردم که نتونستم حلش کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا اگه بازم کسی یه چیزه بدرد بخور داره که مشکلی با seo یا زبان فارسی نداشته باشه و خودشم باش کار کرده باشه تا اگه سوالی داشتم بتونه جواب بده بهم معرفی کنه تا این مشکل من حل بشه
از همتون ممنونم O0
anbarzade
01-24-2011, 11:24 AM
خسته نباشید
به نظر میرسه که بهترین راه همون استفاده از تنظیمات جوملاست .
منم از اون دوست عزیز خواهش می کنم که طریقه انججام کار رو یه کم بازش کنن و بیشتر توضیح بدن .
مرسی
mersad
01-24-2011, 02:07 PM
دروود
مدیریت > منو ها > منو اصلی > جدید > نمایش مطالب بخش به صورت بلاگ
سپس منو بعدی را به صورت زیر میسازید
مدیریت > منو ها > منو اصلی > جدید > نمایش مطالب مجموعه به صورت بلاگ
در هنگام ساختن منو دوم برای قرار گرفتن منو زیر منو بالای روی منو ساخته شده بالای باید کلیک کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
anbarzade
01-25-2011, 05:02 AM
سلام
ممنون به خاطر راهنماییهاتون .
sohoori
02-17-2011, 06:30 AM
دروود
مدیریت > منو ها > منو اصلی > جدید > نمایش مطالب بخش به صورت بلاگ
سپس منو بعدی را به صورت زیر میسازید
مدیریت > منو ها > منو اصلی > جدید > نمایش مطالب مجموعه به صورت بلاگ
در هنگام ساختن منو دوم برای قرار گرفتن منو زیر منو بالای روی منو ساخته شده بالای باید کلیک کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
من اين كارو كردم
ولي دو تا لينك اضافه ميشه كه هر كدوم رو كليك كني مطالب بخش يا مجموعه رو توي يك صفحهي جديد نشون مي ده
اصلا ارتباطي به اون منوي درختي كه كل مطالب بخش ها و مجموعه ها رو نشون ميده نداشت. ضمنا در اون منو زير مجموعه ها با علامت + كه كنارش داره قابل باز شدن و بسته شدن هست.
آيا جوملا براي اين موضوع راه حلي نداره؟
mersad
02-17-2011, 08:27 AM
دروود
سوال خودتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
sohoori
02-17-2011, 09:06 AM
دروود
سوال خودتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
با سپاس
هدف من از عدم ايجاد تاپيك جديد ارتباط موضوعي و جلوگيري از شلوغ شدن تاپيك ها بود.
ولي ممكنه بگيد چرا در تاپيك جديد بايد مطرح كنم؟ (جهت اطلاع و آگاهي)
mersad
02-17-2011, 09:12 AM
دروود
چون کاملاً موصوع در کل تاپیک توضیح داده شده و بحث به پایان رسیده
برای بحث جدید تاپیک جدید ایجاد کنید در صورتی که جستجو کردید و مشکل شما حل نشد
شاد و سلامت در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.