توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدیریت حرفه ای تصاویر
learnopen
01-08-2010, 11:01 AM
سلام .
ماژولی هست که بتونه به بخش ادیتور اضافه بشه و این قابلیت رو داشته باشه که یه عکسی رو از یک هاست دیگه بگیره و به سایت اضافه کنه و حتی بتونه امکان تغییر اندازه داشته باشه یا واتر مارک هم بهش اضافه کنه ؟
کسی هست راهنمایی کنه ؟ ماژول انگلیسی هم باشه مشکلی نداره .
مرسی
** دو ارسال شما یکی شد
سلام
شما همین الان هم با ادیتور پیشفرض جوملا چنین امکانی رو دارید.
در قسمت insert/edit image اولین چیزی که از شما میخواد URL هست پس هر آدرسی روی هر هاستی رو میتونید بهش بدید.
اما اگر منظورتون اینه که اون عکس رو دانلود کنه و بیاره در هاست خودتون، بنده تا بحال چنین چیزی رو در ادیتورهای جوملا ندیدم.
یا علی
learnopen
01-12-2010, 04:56 PM
مرسی ولی من این امکانو توی مامبو دیدم گفتم شاید جوملا هم داشته باشه
به نظر شما بهترین و آسون ترین راه برای واتر مارک کردن اتوماتیک عکسا توی جوملا چیه ؟
محمد محسنی
01-12-2010, 05:18 PM
مرسی ولی من این امکانو توی مامبو دیدم گفتم شاید جوملا هم داشته باشه
به نظر شما بهترین و آسون ترین راه برای واتر مارک کردن اتوماتیک عکسا توی جوملا چیه ؟
سلام....
منظورتون چیه...؟
یعنی مامبو این کار را انجام میده...؟
learnopen
01-12-2010, 05:49 PM
بله مامبو توی بخش ادیتورش یه همچین امکانی داره و حتی واتر مارک قوی ای هم داره
من یه مدت با مامبو کار میکردم از این نظرا خوب بود . البته شاید جوملا هم ادیتوری داشته باشه که امکان واتر مارک کردن حرفه ای تصاویر و لود همزمان از یک سرور دیگه رو داشته باشه
محمد محسنی
01-12-2010, 05:55 PM
بله مامبو توی بخش ادیتورش یه همچین امکانی داره و حتی واتر مارک قوی ای هم داره
من یه مدت با مامبو کار میکردم از این نظرا خوب بود . البته شاید جوملا هم ادیتوری داشته باشه که امکان واتر مارک کردن حرفه ای تصاویر و لود همزمان از یک سرور دیگه رو داشته باشه
میشه توضیح بدهید....
learnopen
01-12-2010, 06:41 PM
چیو باید توضیح بدم ؟ !!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.