PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش ندادن تصویر کوچک در ماژول section_thumbnails

Mirzaa
01-09-2010, 08:59 AM
سلام

لطفا لینک زیر را ببینید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با استفاده از دو موقعیت Temp2 و Temp3 دو ماژول نمایش مطالب بخش همراه با تصویر یا همان mod_section_thumbnails منتشر شده است ولی همان طور که می‌بینید تصویر کوچک کنار اخبار، ظاهر نمی‌شود.
لطفا بفرمایید اشکال کار کجاست؟

سپاسگزارم

محمد محسنی
01-09-2010, 04:13 PM
سلام...
چون عکس موجود نیست....
ظاهرا برنامه نتونسه عک ها رو به thumb تبدیل کنه...

Mirzaa
01-09-2010, 04:58 PM
چون عکس موجود نیست....

تمامی مطالب (اخبار) این وب‌سایت، حداقل با یک عکس همراه است. ضمن این‌که این ماژول با استفاده از اطلاعات همین سایت بر روی لوکال به درستی کار می‌کند.

سپاسگزارم

Mirzaa
01-10-2010, 01:58 PM
مشکل حل شد. :D
عیب از سطح دسترسی محل قرارگیری تصاویر مربوط به اخبار بود که باید 777 می‌شد.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

آیا با تغییر این سطح دسترسی، اشکال امنیتی برای وب‌سایت به وجود نمی‌آید؟

سپاسگزارم

سعید
01-10-2010, 02:24 PM
سلام

پوشه محل قرارگیری فایلهایی که خود ماژول تولید می کنه باید قابل نوشتن باشه.

با توجه به اینکه از مامبوسرور سرویس می گیرید، جای نگرانی نیست. فقط یک فایل index به پوشه اضافه کنید که از لیست شدن محتویات پوشه جلوگیری بشه.

یا علی

Mirzaa
01-10-2010, 06:31 PM
سعید جان
از راهنمایی شما که مثل همیشه راه‌گشا بود سپاسگزارم.

یک فایل index به پوشه اضافه کنید که از لیست شدن محتویات پوشه جلوگیری بشه.

همیشه با خودم می‌گفتم وجود فایل index با حجم صفر بایت به چه درد می‌خوره!

adinehzadeh
03-23-2010, 12:15 PM
سلام
منم این مشکلو دارم . توضیحات بالا هم نتیجه نداد . این ماژولو هم خیلی لازمش دارم . :&#039;(

نوید
03-24-2010, 05:56 AM
سلام
منم این مشکلو دارم . توضیحات بالا هم نتیجه نداد . این ماژولو هم خیلی لازمش دارم . :&#039;(

سلام
آیا شما هم سطح دسترسی ها را اصلاح کردید؟
موفق باشید

adinehzadeh
03-24-2010, 01:13 PM
سلام
بله سطح دسترسی های دو پوشه اول هر کدام را 777 قرار دادم.و پوشه ای که خودم درستش کردم بنام baner پرمیشین 777 را قبول نداره و بعد از اصلاح دوباره به 755 بر می گرده!

images/stories/baner

نوید
03-25-2010, 06:08 AM
سلام
پس با شرکت هاستینگ تماس بگیرید تا دسترسی را براتون 777 کنند
موفق باشید

adinehzadeh
03-30-2010, 12:39 PM
سلام
من چند عکس بصورت آزمایشی داخل پوشه stories در شاخه images/stories آپلود کردم ولی بازم نشون داد. پرمشین های این دو پوشه که 777 هست و باید عکس ها رو نشون میداد ، پس چرا بازم نشون نداد :&#039;(

adinehzadeh
04-10-2010, 01:03 PM
سلام
من یکی که از این ماژول نتیجه نگرفتم :&#039;(
پس چرا؟؟

ehsanparty
04-17-2010, 06:33 PM
لطفا&quot; نحوه کار با این ماژول رو بفرمایید بعد نصب پست که ارسال کنیم + عکس مربوط به پست خودش اتوماتیک کوچیک می کنه؟
من نصب کردم نتیجه نگرفتم.

منظورم اینه که بعد از نصب ماژول چطور باید عکس را همراه با مطلب ارسال کرد که به این شکل نمایش بده : gazshora.ir
ممنون

** دو ارسال شما یکی شد
** هایپرلینک اصلاح گردید

Mirzaa
04-19-2010, 05:12 AM
منظورم اینه که بعد از نصب ماژول چطور باید عکس را همراه با مطلب ارسال کرد که به این شکل نمایش بده : gazshora.ir

تمامی عکس‌های اخبار سایت شورای اسلامی شهر گز برخوار، توی ادامه‌ی مطلب قرار داره. درست یادم نمیاد ولی فکر کنم اگه عکس رو توی خلاصه مطلب بذارید، نشون نمیده. ضمن این‌که حتماً از mosimage و ادیتور پیش‌فرض مامبو برای قرار دادن تصویر استفاده کنید.

تندرست و بهروز باشید

ehsanparty
04-19-2010, 05:17 AM
ممنون مهم نیست که عکس ها در چه مسیری قرار دارند؟
مثلا هر جا آپلود کنیم مسیر آپلود عکس رو بدیم مشکلی نیست؟
ممنون

ehsanparty
04-19-2010, 05:25 AM

تمامی عکس‌های اخبار سایت شورای اسلامی شهر گز برخوار، توی ادامه‌ی مطلب قرار داره. درست یادم نمیاد ولی فکر کنم اگه عکس رو توی خلاصه مطلب بذارید، نشون نمیده. ضمن این‌که حتماً از mosimage و ادیتور پیش‌فرض مامبو برای قرار دادن تصویر استفاده کنید.

تندرست و بهروز باشید

توضیحاتی که دادید رو انجام دادم اما جواب نگرفتم ممنون میشم بیشتر راهنمایی بفرمایید.

Mirzaa
04-19-2010, 06:38 AM
پوشه محل قرارگیری فایلهایی که خود ماژول تولید می کنه باید قابل نوشتن باشه.

سلام دوست گرامی

به غیر از این‌هایی که عرض کردم چیز دیگه‌ای به ذهنم نمی‌رسه. ببینید کاری که من می‌کنم اینه:

دسترسی پوشه‌های قرارگیری تصاویر رو 777 قرار دادم و با استفاده از mosimage و ویرایش‌گر پیش‌فرض مامبو، تصاویر را به متن اضافه می‌کنم. ضمناً هاستینگ هم از مامبوسرور گرفته شده (نمی‌دونم این مورد تاثیری داره یا نه).

شاید اگه آدرس وب‌سایت و یکی از تصاویری که آپلود کردید رو بدید دوستان دیگه بتونن کمک کنند. مثلاً:

سپاسگزارم

ehsanparty
04-19-2010, 09:34 AM
سلام بله حتما &quot; tonekabon.org
ممون میشم بیشتر راهنمایی بفرمایید.

فقط کافیه mod_section_thumbnails رو نصب کنیم دیگه ؟ درسته منم همین کارو کردم و مسیر عکس رو دادم اما جواب نداد.

مشکل من اینه که در mosimage وقتی عکس را انتخاب می کنم و تایید می کنم در ویرایشگر نمایس داده نمیشه اصلا&quot; در نمایشگر نماید.
باید چیکار کنم؟

** سه پست شما یکی شد.

سعید
04-19-2010, 12:18 PM
سلام

لطفا از ارسال پست های پشت سر هم برای بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.

ماژول رو کجا (چه موقعیتی) منتشر کردید؟ در کدوم صفحه نمایش داده میشه؟

ehsanparty
04-19-2010, 12:38 PM
این ماژول مگر برای کوچک کردن عکس در مطالب پست داده شده در صفحه ها مثلا&quot; صفحه اصلی نیست؟
توی صفحه اصلی left
در تمام صفحات اما این error رو میده
مشکل دیگه من این هست که در mosimage وقتی عکسی را تائید می کنم در ادیتور نمایش داده نمی شود.
ممنون از پیگری شما
tonekabon.org

Mirzaa
04-19-2010, 02:00 PM
سلام دوست گرامی

چیزی که من الآن روی سایت شما می‌بینم پنج مطلب آزمایشی هست که داخل هیچ کدومش تصویری وجود نداره!

یه جایی دارید اشتباه می‌کنید. ببینید وقتی تصویری رو توی متن قرار می‌دید نباید اون رو ببینید مگر اینکه روی تب تصاویر برید و انتخابش کنید که در این حالت، تصویر مورد نظر توی ستون چپ نشون داده می‌شه و نه توی متن در حال ویرایش.

جسارتاً یه نکته‌ی واضح دیگه این‌که نام فایل تصاویر حتماً باید توی لیست &quot;تصاویر محتوا&quot; بیاد در غیر این صورت نشون می‌ده هنوز هیچ تصویری به متن، اضافه نشده.

ببخشید این‌قدر توضیح واضحات دادم.
تندرست و بهروز باشید

ehsanparty
04-19-2010, 09:16 PM
ببخشید یعنی عکس بعد از تایید از لیست mosimage در ویرایشگر نمایش داده نمیشه؟
و بعد اینکه در خود صفحه اصلی نمیشه اینکارو انجام داد؟
یعنی وقتی در صفحه اصلی پست داده میشود این امکان که در ماژول هست اجرا بشه.
مثل همین سایت gazshora.ir
ممنون

یک مشکل دیگری که هست که ممنون میشم اونم راهنمایی کنید
چرا یکی از پست ها در سمت چپ سایت نمایش داده میشود :

در صوتی که باید در وسط سایت و زیر سایر پستها باشه انگار واسه این پست یک ماژول ایجاد در اون موقیت در جالی که اینطور نیست
مشکل از چه ؟
ممنون

** دو ارسال شما یکی شد

Mirzaa
04-20-2010, 06:51 AM
سلام دوست گرامی

ببخشید یعنی عکس بعد از تایید از لیست mosimage در ویرایشگر نمایش داده نمیشه؟

نه، شما فقط در ستون سمت چپ ویرایش‌گر می‌تونید در صورت انتخاب تصویر، اون رو ببینید.

و بعد اینکه در خود صفحه اصلی نمیشه اینکارو انجام داد؟
یعنی وقتی در صفحه اصلی پست داده میشود این امکان که در ماژول هست اجرا بشه.
مثل همین سایت gazshora.ir

این ماژول هر جا منتشر بشه درست کار می‌کنه، صفحه اصلی یا هر جای دیگه که شما تعیین کنید.

چرا یکی از پست ها در سمت چپ سایت نمایش داده میشود

توی تنظیمات ماژول می‌تونید مشخص کنید چه تعداد محتوا از چه بخش(هایی) منتشر بشه.

تندرست و بهروز باشید

ehsanparty
04-20-2010, 09:37 AM
بسیار ممنون

سلام مجدد ببخشید من تمام کارای که فرمودید رو انجام دادم اما نتیجه نگرفتم . نه موافق شدم عکس رو از mostimage تو پستا فراخوانی کنم و نه ماژول section_thumbnails استفاد کنم بطوری که در پست های صفحه اول یا هر جای دیگه پست های با عکس کوچک نمایش داده بشند.
مانند : gazshora.ir
آیا امکانش هست یوسر و پسورد رو برای شما ارسال کنم و برسی کنید؟
ممنون

** دو ارسال شما یکی شد

Mirzaa
04-20-2010, 06:00 PM
سلام احسان جان

وب‌سایت شما رو دیدم. لطفاً به نکات زیر توجه بفرمایید:

الف- هر مطلبی، حداقل باید دارای یک تصویر باشد در غیر این‌صورت با پیام خطا مواجه می‌شید
ب- درست نوشتن شماره بخش در تنظیمات ماژول
ج- استفاده‌ی صحیح از mosimage در ایجاد محتوا
د- ظاهراً باید تصاویر از نوع jpg باشند تا این ماژول، درست کار کند

تندرست و بهروز باشید

Mirzaa
04-21-2010, 03:40 AM
سلام احسان جان

وب‌سایت شما موقعیتی در وسط صفحه اصلی (بین دو ستون کناری) نداره تا این ماژول داخلش منتشر بشه.

بنابراین دو راه داری:

الف- ویرایش قالب برای ایجاد موقعیت جدید وسط صفحه
ب- ایجاد یک موقعیت مجازی با html

چون به قالب وب‌سایت شما دسترسی نداشتم فعلاً موقعیت مجازی temp1 رو ایجاد کردم و ماژول موردنظر، توی این موقعیت منتشر شد.

تندرست و بهروز باشید

ehsanparty
04-21-2010, 06:47 AM
آقا دست شما درد نکنه خیلی زحمت کشیدید ممنون خیلی زیاد