توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکولر وب لینک رو نصب کردم کار نیمکنه
kakoshirazi
09-29-2006, 12:01 PM
این اسکورلر که لینک های وب لینک رو نشون میده ..... از مامبولرن دانلود کردم نصب کردم اما کار نمیکنه !!!!! کسی نمیدونه چیکارش کنم؟ ::)
sorry4uboth
09-29-2006, 12:06 PM
تنظیمات رو درست انجام دادی؟
محلش رو مشخص کردی تو قالب؟
د آخر:
دوست عزیز اگر مطلبی به ذهنتون رسید لطفا با ویرایش تاپیک قبلی مطلب رو تکمیل کنید
kakoshirazi
09-29-2006, 12:20 PM
تو قالب قرار گرفته ! تنظیمات هم فقط شماره مجموع لینک داره که نمیدونم چه عددی باید زد !!! خودش اتوماتیک روی 2 هست ::)
sorry4uboth
09-29-2006, 12:28 PM
اصلا قبلش اینجا رو دیدی؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بهش عمل کردی؟ جستجو قبلا کردی؟
kakoshirazi
09-29-2006, 12:37 PM
اینو میدونم عزیز !!!!
من این رو دانلود کردم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و به این نیاز دارم که لینک های لینکستان رو اسکرول کنه نه خودم اسکرول عادی راه بندازم !
yss.ir
11-16-2006, 09:32 PM
اینو میدونم عزیز !!!!
من این رو دانلود کردم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و به این نیاز دارم که لینک های لینکستان رو اسکرول کنه نه خودم اسکرول عادی راه بندازم !
آقا محمد answer?
radmehr
11-16-2006, 09:49 PM
از این استفاده کنید مشکلتون حل میشه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
yss.ir
11-16-2006, 10:10 PM
مشکلی با ماژول ندارم >>> مشکل تنظیماتش هست که آخرین لینکهای اضافه شده رو نشون بده
یه نگاه بنداز > yazduni.com
yss.ir
11-16-2006, 10:32 PM
خوب نصب کردم حالا چطوری باید تنظیمش کرد که لینکهای لینکستان رو نشون بده ؟؟؟
radmehr
11-16-2006, 10:48 PM
من واقعا عذر میخوام .. فکرم رفته بود سمت اسکرول مطالب!
(این ساعت شب خیلی جای تعجب نداره!)
شما از همون ماژول قبلی استفاده کن:
توی تنظیماتش:
تعداد لینک رو بزن مثلا 20 تا ! .. 100 باشه خطا میده!
شماره مجموعه لینک ها: این رو میتونی از اینجا بدست بیاریش:
مدیریت > کامپوننت ها > لینکستان > مجموعه وب لینک ها > جلوی هر مجموعه یک عدد (شناسه مجموعه) نوشته شده.
عدد مجموعه دلخواهت رو اونجا بنویس.
yss.ir
11-16-2006, 11:09 PM
تعداد لینک رو بزن مثلا 20 تا ! .. 100 باشه خطا میده!
قربون آقا؛ فوت کوزه گریش همین بود ... ممنون/ :D
* نمیشه که 10 تا لینک آخر <نه فقط یه مجموعه؛ همه مجموعه ها> رو نشون بده ؟؟
radmehr
11-16-2006, 11:26 PM
متاسفانه این ماژول خیر!
اینها هستن ولی اسکرول نیست:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.