PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمايش تصاوير در صفحات

m_s
01-09-2010, 07:02 PM
آدرس سايت من

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تصاوير ي كه در ماژول ها منتشر كرده ام فقط در صفحه اول نمايش داده مي شود و در صفحات ديگر نمايش داده نمي شوند چرا؟

** هایپرلینک اصلاح شد

محمد محسنی
01-09-2010, 08:10 PM
سلام...
فکر کنم این بخاطر این هست مه شما در تنظیمات کلی بهینه سازی لینک ها را فعال کردید..
حال اگر بجای آدرس دهی عکس ها به این روش

/images/little.gif

از روش زیر استفاده کنید مشکل شما رفع می شود...

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

پیروز باشید...

m_s
01-11-2010, 07:07 PM
من به شكل دوم آدرس را وارد ميكنم ولي وقتي خارج مي شوم و دوباره وارد مي شوم ميبينم كه خود به خود به شكل اول در آمده يعني بدون

** هایپرلینک اصلاح شد

firoozmandan
01-12-2010, 06:29 AM
سلام

در قسمت تنظیمات کامپوننت ویرایشگر ببینید &quot;تبدیل URL مطلق&quot; به چه صورت ست شده ؟
این مورد را ویرایش کنید و مجددا وارد ماژول های خود بشید و مسیر تصاویر را ویرایش کنید ببینید باز هم مشکلی هست ؟

یا علی

m_s
01-12-2010, 06:22 PM
بلي ست شده بود كه تغيير دادم به خير ولي باز هم درست نشد

محمد محسنی
01-12-2010, 06:32 PM
دوست عزیز در صورتی که ابتدای آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> را قرار دهید دیگر نباید به حال قبلی برگردد....

m_s
01-12-2010, 06:51 PM
خوب ، ساده است! من <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ميگذارم و بعد عكس را update ميكنم ولي بعد كه دوباره باز ميكنم ميبينم آدرس عكس بدون http هست

محمد محسنی
01-12-2010, 06:53 PM
آخه خیلی عجیبه.....
شما آدرس یک عکس از یک سایت دیگه را بدهید...
ببینید باز آدرس تغییر میکند....؟

m_s
02-26-2010, 07:55 PM
نه ! عكس پائين صفحه را از سايت ديگري داده ام ( محك) اون تغيير نميكنه فقط آدرس هايي كه از سايت خودم مي دهم تغيير ميكنه

لطفا يكي كمكم كنه؟ جاي عكسها در سايت اينجوري ضايع است؟

** دو ارسال شما یکی شد

firoozmandan
02-28-2010, 07:44 AM
یوزرنیم ادمین و پسورد و مشخصات هاست را به صورت خصوصی ارسال کنید
طی هفته آینده سعی میکنم مشکل شما را بررسی و حل کنم و نتیجه را اینجا بنویسم