توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژول روزنامه ها
eh.zamani
01-11-2010, 05:39 AM
سلام
من تو بعضی سایتها دیدم که عکس کوچکی از روزنامه ها را در سایتشون قرار میدن و بصورت رندوم عکس روزنامه نمایش داده میشه.
جالب اینجاست که این ماژول آپدیت هم میشه یعنی روز بعد عکس روزنامه همون روز قرار میگیره.
مثل سایت رجا:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا می خوام بدونم این ماژوله؟رایگان هست؟
متشکر
** هایپرلینک اصلاح شد
سلام
در آدرسی که گذاشتید چیز خاصی نداره. فقط یک عکس کوچک از صفحه ی اول روزنامه ها هست و بصورت رندوم نمایش داده میشه و با کلیک روی اون دوباره صفحه ی اول سایت باز میشه.
در نتیجه شما این کار رو با ماژول پیشفرض جوملا بنام Random Image هم میتونید انجام بدید.
در تنظیمات ماژول از شما آدرس یک فولدر رو میگیره که عکس ازش لود بکنه. شما هم کافیه هر روز عکس روزنامه های همون روز رو بریزید داخل فولدر.
یا علی
eh.zamani
01-11-2010, 06:01 AM
ممنون استاد من فکر می کردم خوش هر روز اتومات آپدیت میشه(منظورم عکسهاست)
متشکر
maybod-adineh
01-11-2010, 06:44 AM
سلام
این چیزی که شما میخواهید مطالب و عکسها بصورت رندوم عوض بشه ، میتونید از ابزار روزنامه ها در سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که رایگاه هست استفاده کنید
** هایپر لینک اصلاح شد
eh.zamani
01-11-2010, 10:47 AM
سلام
این چیزی که شما میخواهید مطالب و عکسها بصورت رندوم عوض بشه ، میتونید از ابزار روزنامه ها در سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که رایگاه هست استفاده کنید
** هایپر لینک اصلاح شد
چنین ابزاری در سایت قطره من ندیدم
maybod-adineh
01-13-2010, 03:26 PM
سلام
چرا در قسمت پیشخوان همان کدی بالای صفحه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.