توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش همه آیکون ها برای نوستن مطلب جدید
niaiesh
01-11-2010, 02:35 PM
با سلام
من جوملا را روی wamp server نصب کردم در هنگام نوشتن مطلب جدید تنها بعضی از آیکون های مربوط به وشتن و ویرایش نمایش داده می شود و همه آیکو ن ها وجود ندارند که نوشتن و ویرایش را مشکل می کند لطفا راهنمایی فرمایید.
سلام
مدیریت > الحاقات > مدیریت پلاگین ها > Editor - TinyMCE 2.0 > تابعی > به "توسعه یافته" یا همون "extended" تغییر بدید.
یا علی
niaiesh
01-11-2010, 08:02 PM
آقا ممنون
freemaj
07-11-2010, 10:56 AM
ممنون واقعاً عالی بود
ghasemishad@yahoo.com
09-05-2010, 07:08 AM
با سلام
در ویرایشگر Editor - TinyMCE 2.0 چگونه می توانیم جدول ایجاد کنیم در خود این ویرایشگر که امکانش نیست اگر برنامه های جانبی مانند فرونت پیج
front page
این جدول را ایجاد کنیم و سپس در ویرایش یاد شده کپی کنیم مطلب را نمی تواند آپلود کند و ایراد میگیرد
خلاصه در این ویرایشگر با جدول مشکل دارد یا من بلد نیستم
راهنمایی کنید
با سپاس
بدرود
مهدی.
09-05-2010, 04:18 PM
سلام
برای رسم جدول شما باید دانش html داشته باشید تا بتوانید در مطالب خود از جدول استفاده نمایید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
همچنین میتونید از ابزار ویرایشگر TinyMCE برای رسم جدول استفاده کنید.
کلیه ی ابزار رسم جدول در بالای ویرایشگر، ردیف سوم از سمت راست شروع میشوند.
یا علی
ghasemishad@yahoo.com
09-06-2010, 05:37 AM
با سلام و سپاس
این موارد را که اطلاع دارم
هم اون کدهای اچ تی ام ال و هم نوار ابزار را اطلاع دارم
منظورم چیز دیگری بود اون که نوار ابزار دارد می زنیم درست کار نمی کند و خیلی کوچک قرار می گیرد و در فرونت پیج هم اگر درست کنتیم و آن را در ویرایشگر یاد شده کی کنیم برای پست مطلب مورد بر میخورد و پیغام ایراد (error( میدهد
سلام
کوچک است چون برای آن width تعیین نکردید (یا بصورت اتوماتیک عرض حداقل برای آن تعیین شده).
هم از طریق ویرایش کدهای html و هم از طریق امکانات ویرایشگر میتونید این کار رو انجام بدید.
همچنین با قرار دادن محتوا در سلولهای table عرض به نسبت در برگیری مطالب، افزایش خواهد یافت.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.