PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور میشه در صفحه اصلی گزیده اخبار با امکان دادن لینک ج

immi2011
01-12-2010, 09:52 AM
سلام،
من می خوام هر خبری که در صفحه اصلی سایت میذارم به طور کامل نمایش داده نشه. یعنی لینکی برای خواندن بیشتر بهش داده بشه. این کار رو من با یه خبر در مورد کنکور با درست کردن یک مقاله جدید و انتخاب News section و Category: Latest انجام دادم ولی همونطور که در سایتم می بینید کل این خبر تمام صفحه اصلی سایت رو پوشونده. در قسمت پایین تر همین سایتم خبر Joomla! Security Strike Team به صورت read more است. همچنین همونطور که می بینید اخبار در صفحه اصلی به 2 ستون تقسیم شده ولی در خبری که من درج کردم اصلاٌ چنین چیزی وجود نداره؟ اشتباه کار من در کجاست؟ چطور می تونم خبرهامو به صورت 2 ستونه و read more در صفحه اصلی بذارم؟ تو قسمته پیکربندی section هیچ تغییری ندادم. همونطور که می بینید سایت با خود پیش فرض جوملاست.

سایتم:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** هایپرلینک اصلاح شد

reka
01-12-2010, 10:34 AM
سلام

شما در هنگام ایجاد مطلبتون در پایین ادیتور دکمه ای دارید بنام &quot;ادامه مطلب&quot; که در هر خطی از مطلب اینو بذارید، دکمه ی ادامه مطلب میخوره زیرش.

اگر میخواید کل مطالب صفحه ی اول در ستونها قرار بگیره و هیچ مطلبی بالا نباشه:

مدیریت &gt; منوها &gt; منوی اصلی &gt; صفحه ی اصلی &gt; پارامترها - اصلی &gt; مطلب بلند=0

یا علی