PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جوملا و پرشین گیگ

vesall
01-12-2010, 08:08 PM
سلام. آیا میشه جوملا رو روو پرشن گیگ نصب کرد؟؟؟

اگر آره لطفا کامل راهنمایی کنید O0

اگر نه :'( یه سایت رایگان برا این کار بدین ... چون می خوام قبل از خریدن یک فضا اول امتحان کنم چطوریه... :police:

محمد محسنی
01-12-2010, 08:18 PM
سلام......
قبل ایجاد تاپیک جدید جستجو کنید...

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در ضمن اگر مایل باشید میتونم مقداری فضا به مدت چند ماه در اختیارتان بصورت رایگان قرار دهم .....
[hr]
یک نکته را هم فراموش کردم بگم....

میتونید با استفاده از برنامه wamp server رو سیستم خودتان این کار را انجام دهید....

پیروز باشید...

** دو پست شما یکی شد.

vesall
01-12-2010, 08:23 PM
:o :o :o اصلا انتظار نداشتم به این زودی جواب بگیرم ::)

واقعا ازتون متشکرم که به این زودی پاسخ دادین... من گشتم ولی چیزی پیدا نکردم .. :-[ ( شاید چون عبارت درست رو نگشته بودم...)

:&#039;( عرض پوزش... امکان داره طریق نصب جوملا در گیگفا رو از 0 آموزش بدین؟؟ یا لینک آموزشش رو لطف کنین؟

** دو پست شما یکی شد.

محمد محسنی
01-12-2010, 08:57 PM
لینک زیر را چک کنید...

نصب مامبو برروي هاستهاي رايگان (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%A8%D8%B1%D8%B1%D9%88%D9%8A_%D9%87%D8%A7%D8%B3% D8%AA%D9%87%D8%A7%D9%8A_%D8%B1%D8%A7%D9%8A%DA%AF%D 8%A7%D9%86)