PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در موقع اکسترکت فایل جوملا

amirb55
01-13-2010, 12:58 PM
سلام
فایل را به سرور منتقل کردم اومدم اکسترکت کنم
خطا داد به این شرح
An error occured during extraction

Details

error [/home/mysitename/domains/mysitenamee.ir/public_html/fa/Joomla_Persian_1.5.15-Stable-Full_Package.zip]: missing 5 bytes in zipfile (attempting to process anyway) error [/home/mysitename/domains/mysitenamee.ir/public_html/fa/Joomla_Persian_1.5.15-Stable-Full_Package.zip]: attempt to seek before beginning of zipfile (please check that you have transferred or created the zipfile in the appropriate BINARY mode and that you have compiled UnZip properly) (attempting to re-compensate) file #1: bad zipfile offset (local header sig): 0 (attempting to re-compensate) error [/home/mysitename/domains/mysitenamee.ir/public_html/fa/Joomla_Persian_1.5.15-Stable-Full_Package.zip]: attempt to seek before beginning of zipfile (please check that you have transferred or created the zipfile in the appropriate BINARY mode and that you have compiled UnZip properly) retry - request = 0x18446744073709551611

firoozmandan
01-13-2010, 01:24 PM
سلام

missing 5 bytes in zipfil

فایل به صورت صحیح منتقل نشده به هاست شما

یا علی

amirb55
01-13-2010, 04:10 PM
آقا یکبار فایل رو باز کردم رو کامپیوترم دوباره زیپ کردم با ویندوز و فرستادم این دفعه گفت تعداد بیشتری بایت مشکل داره اما خب اکسترکت کرد و نصب شد حالا نمیدونم چیزی جایی خراب هست یا نه ؟!
چیکار بکنم ؟!

محمد محسنی
01-13-2010, 04:23 PM
سلام.....
شاید اینترنتتون مشکل داره...
قعطی لحظه ای داره و این مشکل پیش میاد...؟

amirb55
01-14-2010, 02:34 PM
سلام
حالا سوال من اینه که این چند بایت کمتر بودن مشکلی ایجاد میکنه ؟
دوباره جوملا نصب کنم ؟
آقای فیروزمندان ؟!

سعید
01-14-2010, 06:26 PM
سلام

ممکنه یک فایل به درستی ذخیره نشده باشه که برای اجرای امکانات ابتدایی جوملا نیازی به اون نباشه و هنوز این نقص خودش رو نشون نده.

آپلود کردن مجدد فایل، از ارسال پست و منتظر موندن برای جواب، زمان کمتری می بره !

یا علی

amirb55
01-14-2010, 07:21 PM
سلام
ممنون از توجه شما
یادگرفتن ارزشش بالاتر از این حرفهاست
بله من میتونستم به راحتی فایل رو دوباره ارسال کنم اما ...
باز هم ممنونم