ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد یک صفحه جدید

eh.zamani
01-14-2010, 04:28 AM
سلام
آیا جوملا مانند phpnuke(البته می دونم ایندو قابل مقایسه نیستند)امکانی دارد که بشه صفحه جدیدی را درست کرد
فرض می کنیم آدرس سایت من اینه:
xyz.com
من می خوام یه صفحه درست کنم برای آگهی ها و بنرهای تبلیغاتی به آدرس زیر:
xyz.com/ads

می تونم از طریق جوملا یه صفحه بسازم؟یا اینکه از طریق دیگه ای یه صفحه بسازم و وارد هاست کنم؟
متشکر

سعید
01-14-2010, 09:47 AM
سلام

بله. می تونید یک مطلب بدون بخش و مجموعه درست کنید. سپس از منو به اون مطلب لینک بدید و در تنظیمات منو، آدرس صفحه موردنظر رو تعیین کنید.

یا علی

HoOSsEiN
01-16-2010, 06:18 PM
سلام
میشه دقیق تر توضیح بدی از کجا لینک بهش بدیم ؟؟؟ :o

نوید
01-17-2010, 04:08 AM
جهت لینک به صفحات داخلی جوملا در ویرایشگر لینک را به صورت زیر ایجاد نمایید:
index.php?option=com_content&view=article&id=XX
به جای XX شناسه مطلب را وارد نمایید.
موفق باشید

HoOSsEiN
01-17-2010, 02:41 PM
من 1 روزه ساختم ویرایشگر لینک کجاست ؟؟ :'(

firoozmandan
01-18-2010, 08:29 AM
سلام

منظورتون از ویرایشگر لینک و 1 روزه ساختم چیه ؟!

مشکلتون رو به صورت کامل بیان کنید تا امکان پاسخگویی وجود داشته باشه

یا علی

HoOSsEiN
01-18-2010, 09:27 AM
میگم این حرف دوستمون: (می تونید یک مطلب بدون بخش و مجموعه درست کنید. سپس از منو به اون مطلب لینک بدید و در تنظیمات منو، آدرس صفحه موردنظر رو تعیین کنید.)

رو به طور ساده تر توضیح بدید :'(

سعید
01-18-2010, 03:26 PM
سلام

1- مدیریت جوملا -> افزودن مطلب جدید -> عنوان مطلب رو وارد کنید. بخش: بدون بخش - مجموعه: بدون مجموعه - متن صفحه رو وارد کنید -> ذخیره

2- مدیریت جوملا -> منوی بالا -> منوها -> Main menu یا هر منویی که دوست دارید -> جدید -> لینک داخلی: مطلب -> نمایش یک مطلب خاص:

در قسمت عنوان، عنوان صفحه رو وارد کنید.
در قسمت نام مستعار، آدرس صفحه رو وارد کنید. مقلا اگر دوست دارید آدرس صفحه شما این باشه site.com/page ، فقط page رو وارد کنید.

یا علی

shadi1234
05-09-2010, 03:22 PM
ببخشید یک سوال ناشیانه بپرسم ؟ من میخواستم بخشی از یک متن را به صفحات داخلی خود سایت لینک بدم

اما نتونستم با ویرایشگر لینک آدرس بالای صفحه موردنظر را دادم فقط در فایر فاکس لینکش کار کرد .

طبق آنچه که نوشته اید من باید آی دی را پیدا کنم و د کد بنویسم در سته ؟ این ای دی را کجا پیدا کنم ؟آیا ادرس بالای صفحه من
که virayeh.com/index.php/1389-02-19-09-27-30 اعداد قسمت آخر آیدی میشه ؟

** هایپرلینک حذف شد

firoozmandan
05-11-2010, 08:24 AM
سلام

اعداد آخر در آدرس بالا تاریخ و ساعت ایجاد مطلب هست. در صورتی که به دنبال آی دی مطلب هستید از قسمت مدیریت محتوا میتونید شناسه و یا آی دی را ببینید

اما برای لینک دادن به صفحات داخلی کافیه لینک مطلب، صفحه و یا کامپوننت مورد نظر را از طریق ویرایشگر ست کنید

یا علی