PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن بسته بدون نام

irangofteman
01-14-2010, 11:53 AM
سلام
من هر بسته ای که نصب می کنم باید که ویژگی به سایت اضافه بشه که خب میشه.
ولی سوال من اینه که چرا توی بخش مدیزیت جلوی قسمتی که باید این وِیژگی را فعال یا غیر فعال کرد هیچ نوشته ای نمید؟
یعنی مثلا من 5 تا بسته مختلف نصب کردم چون جلوشون تو بخش مدیریت چیزی ننوشته من نمیدونم هر کدوم چه ویژگی رو فعال میکنه.
چون فکر کردم مربوط به قالبه اینجا اضافه کردم

نوید
01-15-2010, 10:11 AM
با سلام
بسته ها بعد از نصب به صورت خودکار فعال می شوند و منوهای مورد نظرشون را میسازند و حتی برخی از بسته ها هیچ گزینه ای برای تنظیم ندارند
آیا شما از قالب پیش فرض استفاده می کنید؟
موفق باشید

irangofteman
01-15-2010, 03:38 PM
بله.من از قالب پیش فرض استفاده می کنم.یکبار یه قالب اضافه کردم که سایت قاطی کرد که فعلا منصرف شدم.تا بعد از امتحانات.در ضمینه فعال شدن می دونم که خود به خود فعال میشن ولی یک قسمت هم اضافه میشه که می تونم فعال و غیر فعالش کنم.درست همین قسمت جلوش هیچ توضیحی نمیاد که مربوط به کدوم بسته است.
بعد در قسمت کنارش که علامت سواله و مثلا بخش راهنماشه وقتی روش کلیک می کنم این پیام میاد
Fatal error: Cannot create references to/from string offsets nor overloaded objects in /home/mmatajic/public_html/forum/Sources/Help.php on line 102