PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش هایی درباره کامپوننت Jumi

baqeri
01-14-2010, 03:23 PM
سلام
من یه مبتدیم.
چند وقت پیش فهمیدم که برای وارد کردن کدها توی جوملا این کامپوننت برا ما مبتدیا عالیه.
میشه بگید که آیا فارسیش هم هست یا اصلا لازم نیست. اگه ممکنه لینک دانلودش از پشتیبانی خود جوملا و همچنین اصول کار با اون رو بگید، راستش رو بخواید اومدم لینک دانلود رو بزارم، گفتم با فرمت گذاشتن لینک توی انجمن آشنا نیستم و بهتره خود مدیران این کار رو بکنن.
لطفا پاسخ هایتان جامع باشد تا ما مرجع خوبی واسه ما تازه کارا باشه.

نوید
01-15-2010, 10:09 AM
با سلام
کامپوننت خوبیه و از اینجا می توانید دانلود کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر مبتدی هستید نیازی با فارسی سازی نیست و کارتان را راه میندازه ولی بهتره بدید کسی براتون فارسی کنه
موفق باشید

baqeri
01-26-2010, 10:19 AM
خواستم دانلود کنم
با این پیام روبرو شدم
You are accessing this page from a forbidden country
اگه میشه کمک کنید و لینک دانلود رو بزارید

reka
01-26-2010, 10:38 AM
سلام

از آدرس زیر دریافت کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

baqeri
01-27-2010, 09:39 AM
لینکی هم که گذاشتید برا من تو فایرفاکس ارور زیر ور می ده
The connection to the server was reset while the page was loading

من از این لینک گرفتم

و با اسم Highlight code with Jumi تو مدیریت پلاگین فعال کردم ولی الان نمی دونم چی جوری باید باهاش کار کنم

** دو پست شما یکی شد
** هایپرلینک اصلاح شد

reka
01-28-2010, 05:22 AM
سلام

این پلاگینی که گرفتید در کنار Jumi کار میکنه.

Jumi رو از لینک زیر بگیرید (البته لینک قبلی بدون مشکل با فایرفاکس باز شد):

یا علی

baqeri
01-31-2010, 07:31 PM
فهرست نکات و دستورالعمل های کار با کامپوننت جومی (Jumi) را در لینک زیر ببینید

ممکنه اصول کلی کار باهاش رو بگید، من نصبش کردم، با دکمه جدید یه اپلیکیشن جدید می سازم و کدهای موردنظرم رو توش پیست می کنم و ذخیره رو می زنم حالا باید چی کار کنم؟ من می خوام جای باکس آمارگیر وبگذر رو توسط جومی تعیین کنم.

** دو پست شما یکی شد

reka
02-02-2010, 05:29 PM
سلام

بنده تابحال از این افزونه استفاده نکرده ام.
روش کار رو در لینک زیر میتونید بخونید:

یا علی