PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با مدیریت فارسی مشکل دارم

s4s_soroush
09-30-2006, 12:50 PM
مامبوی من در بخش مدیریت فارسی مشکل داره و از فایل admin_farsi.php خطا میگیره

کسی میدونه چیکار باید کرد ؟ ???

sorry4uboth
09-30-2006, 01:04 PM
سلام
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.
لطفا در ابتدا قوانین انجمن رو مطالعه کنید. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

5) لطفاً در هنگام مطرح کردن سوالات خود ، انجمن مناسب را انتخاب نمایید و از مطرح کردن سوالات خود در انجمنهای نامتناسب با سوالتان خودداری نمایید.

شما مامبو رو از کجا دانلود کردید؟ از چه ورژنی استفاده میکنید؟
خطایی که به شما میده چیه؟ و در چه قسمتی دریافت میکنید؟

***این موضوع به انجمن مدیریت انتقال پیدا کرد

s4s_soroush
09-30-2006, 02:11 PM
خطایی که به من داده میشه در بخش مدیریت هنگام ورود به admin هست

اما قبل از درخواست user و pass هاین پیغام رو میده :
Fatal error: Cannot redeclare adminLanguage::$A_COMP_CONTENT_BORDER in E:\Program Files\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 766

مامبو رو از همین سایت گرفتم و آخرین نسخه هم هست

از بابت بی نظمی هم شرمنده محمد جان

sorry4uboth
09-30-2006, 02:20 PM
سلام

شما دقیقا از چه ورژنی استفاده میکنید؟
احتمالا 4.5.2.3
اما مشکل شما بدلیل استفاده از WAMP هست. شما از Appserv ورژن 2.4.5 استفاده کن مشکلت حل میشه!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این فایل در نسخ قدیمی بوده و الان وجود خارجی نداره!

بهتره برای رعایت نکات امنیتی به آخرین ورژن بروزرسانی کنید.

s4s_soroush
09-30-2006, 02:33 PM
MamboV4.5.3h_Farsi_Pro این ورژن مامبوی من هست

آدرس این فایل mambo\language\admin_farsi.php هست این فایل هم برای فارسی کردن بخش admin باید باشه

بله از مامبو استفاده میکنم دیگه انقدرا هم .... نیستم ;)

شاید مشکل از برنامه باشه شما چه نسخه ای رو پیشنهاد میکنید برای گرفتن ؟ چون الان هیچ کدوم از ورژن ها تو سایت نیستن

sorry4uboth
09-30-2006, 02:41 PM
عرض کردم. اون اخرین ورژن نیست!
شما از این لینک آخرین ورژن رو دانلود کنید و بهتره برای حداکثر کارایی از Appserv استفاده کنید!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

Siamak
09-30-2006, 03:12 PM
سلام

شما دقیقا از چه ورژنی استفاده میکنید؟
احتمالا 4.5.2.3
اما مشکل شما بدلیل استفاده از WAMP هست. شما از Appserv ورژن 2.4.5 استفاده کن مشکلت حل میشه!
این فایل در نسخ قدیمی بوده و الان وجود خارجی نداره!

بهتره برای رعایت نکات امنیتی به آخرین ورژن بروزرسانی کنید.

در واقع ومپ هم امولاتور خیلی خوبی هست ولی برای مامبو ورژن 4.6 (چون ورژن PHP , MySQL در اون 5 هست که با مامبو 4.5.4 به قبل مشکل داره ولی برای مامبو 4.6 مناسبه). همونطور که آقای محمد گفتن بهترین راه استفاده از AppServer هست که بیشترین سازگاری رو داره.

توجه کنید که آموزش استفاده از AppServer و نصب لوکال در سایت موجوده!!

s4s_soroush
09-30-2006, 06:14 PM
خیلی ممنون از راهنماییتون
بازم مزاحمتون میشم ;D