PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تغییر عنوان سایت

learnopen
01-14-2010, 10:04 PM
سلام
Title سایتو هر کاری می کنم عوض نمیشه . توی بخش Global Configration و همینطور Main Menu هم اسمشو تغییر دادم ولی باز صفحه اولو که باز می کنم Title پیش فرض دیده میشه .
به نظر شما چیکار باید بکنم ؟

** عنوان تاپیک اصلاح شد.

reka
01-15-2010, 06:14 AM
سلام

منوها > منوی اصلی > صفحه ی اصلی > پارامترها - سیستم > عنوان صفحه

یا علی

learnopen
01-15-2010, 08:39 AM
من اینکارو توی اولین مرحله انجام داده بودم . ولی بازم تغییر نمی کنه .
به نظرتون مشکل اصلی از کجاست ؟!

سعید
01-15-2010, 09:28 AM
سلام

3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ،چند سوال ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ،چند سوال ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : ‌براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.

عنوان تاپیک اصلاح شد.

از کامپوننت های بهینه سازی برای موتورهای جستجو مثل sh404SEF استفاده نمی کنید؟

learnopen
01-15-2010, 09:47 AM
توی کامپوننتا که نه ولی توی بخش Plugin یه گزینه به اسم System - SEF هست که فعاله

مشکلم حل شد . مرسی
ایراد از front page بود

** دو پست یکی شد