PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور در نمایش مطالب مجموعه و عدم نمایش مطلب خاص در add on

saman3417
01-18-2010, 10:22 AM
ارور در نمایش مطالب مجموعه و عدم نمایش مطلب خاص در add on
سلام
من یک دامین خیریدم و بوسیله add on دامین جوملا رو نصب کردم. مطالب در قسمت مدیریت ارسال میشه و منو هم براش به راحتی تعریف میشه اما مطلب نمایش داده نمیشه و صفحه ارور 404 میاد و وقتی منوی نمایش مجموعه ایجاد میکنم صفحه ارور به شکل زیر میاد:

Warning: cannot yet handle MBCS in html_entity_decode()! in /home/hesabdar/public_html/bigfa.ir/libraries/joomla/application/pathway.php on line 209

Warning: cannot yet handle MBCS in html_entity_decode()! in /home/hesabdar/public_html/bigfa.ir/libraries/joomla/application/pathway.php on line 209

لطفا کمکم کنید
ممنون

------------
خودم مشکل رو فهمیدم و خودم جهت اطلاع دوستان اعلام می کنم:
در جوملایی که از مامبولرن دانلود میکنیم به طور پیش فرض مطالبی که ارسال می کنیم تاریخ ارسال و تاریخ پایان نمایششون یک تاریخ میخوره یعنی هم انتشار میشه و هم منقضی میشه!

** تگ کد اصلاح شد.
** دو پست شما یکی شد

firoozmandan
01-20-2010, 08:32 AM
سلام

فکر میکنم اشتباه میکنید !

لینک زیر را مطالعه کنید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> le_MBCS_in_html_entity_decode&quot;

Why do I get the message &quot;Warning: cannot yet handle MBCS in html entity decode&quot;

This message is caused by a bug in PHP version 4 and a change made for Joomla! version 1.5.15. For version 1.5.15, we fixed tracker issue 18493 to correct a problem where UTF-8 (non-ASCII) characters did not display correctly in the breadcrumbs module. However, this bug fix used a feature that doesn&#039;t work correctly in some older versions of PHP.

یا علی

saman3417
02-01-2010, 06:36 AM
من هنوز هم این مشکلو دارم و چیزی که فهمیدم اینه:
مطلب رو می نویسی و ذخیره می کنی ولی مطلب منتشر نمیشه!!!
چون به طور پیش فرض تاریخ ارسال و تریخ انتشار یک تاریخ رو نشون میده؟
چیکار باید کنم تا این تاریخ رو از حالت پیش فرض خارج کنم؟

firoozmandan
02-02-2010, 07:02 AM
سلام

در فولدر جدیدی جوملا مامبولرن رو قرار بدید اما نصب نکنید

لینک و یوزرنیم و پسورد هاست رو ارسال کنید تا این نسخه رو نصب کنم و روی این نسخه تست کنیم چرا که روی نسخه مامبولرن تست شد و مشکلی مشاهده نشد

یا علی

saman3417
02-02-2010, 07:19 AM
بنده متوجه مشکل شدم یعنی می دونین یه کار دیگه انجام دادم که باعث رفع این مشکل هم شد:
بنده میخواستم ریموسیتوری رو نصب کنم و ارور پائین بودن ورژن پی اچ پی داد رفتم به سی پنل و تو قسمت پی اچ پی ورژن بالاترش 5 رو انتخاب و آپدیت رو زدم. ریموسیتوری با موفقیت نصب شد بعد حالا اومدم تو ارسال مطلب میبینم دیگه قسمت تاریخ پایان انتشار مثل قبل نیست و کلمه هرگز انتخاب شده در صورتی که تا قبل از این تاریخ آغاز و پایان انتشار برابر بود.
بازم ممنون از توجه شما متشکر که به فکر مشکلات همه هستید.