توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منو های من خراب شده اند
navid2
10-01-2006, 11:23 AM
با سلام و خسته نباشید من یه منو داشتم با مطالب بعد این منو رو تغییر نام دادم ...منوی من بالا نیومد هیچ حالا یه سری منوی دیگه هم درست شده که پاک نمیشه ....ممنون میشم کمک کنید ...
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
sorry4uboth
10-01-2006, 12:54 PM
دوست عزیز لطفا قوانین رو رعایت کنید. ابتدا جستجو!
این موضوع و موضوع قبلی شما مربوط به قسمت مدیریت میشه!
جواب هر دو سوال شما توی تاپیک زیر هستش!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
navid2
10-01-2006, 03:43 PM
اگه میشد که مشکلی نبود ...حذف نمیشه و وقتی میخوای حذفش کنی همونطور که تو عکس هست میگه یه گزینه رو انتخاب کن ...در صورتی که من انتخاب کردم ...گه بشه دستی پاکش کرد روششو بگین ...ممنون
sorry4uboth
10-01-2006, 03:59 PM
شما میتونید از طریق دیتابیس اونو حذف کنید.
با PHPMyAdmin وارد قسمت منوها بشید و گزینه مورد نظر رو پیدا و حذف کنید.
حتما قبلش یه بکاپ بگیرید که اگه مشکلی پیش اومد .....
arminimani
05-19-2009, 02:06 PM
راستش من همین مشکل رو دارم و وقتی وارد mos-menu در phpmyadmin می شوم همه فونتها به هم ریخته و نمی توانم همان منو مورد نظرم را پیدا کنم
در ضمن برای هر کدام از ایتمهای منو ظاهرا یک رکورد هست. اگر همه رکوردها حذف شود آیا خود منو نیز حذف می شود؟
راستش من همین مشکل رو دارم و وقتی وارد mos-menu در phpmyadmin می شوم همه فونتها به هم ریخته و نمی توانم همان منو مورد نظرم را پیدا کنم
باید شناسه منوی مورد نظر رو از مدیریت منو ها - منوی اصلی/ بالا / ... پیدا کنید و در phpmyadmin همون منو رو حذف کنید.
حذف کردن بقیه رکرودها توصیه نمی شه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.