ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 2 تا مشکل در ایجادلینک .....

nima2009
01-20-2010, 10:08 AM
سلام , من می خوام از جوملا تو اینترانت استفاده کنم و می خوام یک منو بسازم که وقتی روی آن کلیک می کنیم به یکی از پوشه های شیر شده در شبکه وصل بشه و یکی هم به یک صفحه HTML اگه می شه راهنماییم کنید....

سعید
01-20-2010, 10:50 AM
سلام

از منو -> منوی اصلی -> جدید -> آدرس وب -> نام لینک و آدرس موردنظرتون رو وارد کنید.

اگر با این روش مشکلی دارید، بفرمایید که از روش دیگه ای راهنماییتون کنم.

nima2009
01-24-2010, 10:14 AM
من این کار رو انجام دادم این تفاق برای آدرس افتاد..

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** هایپرلینک اصلاح شد.

سعید
01-24-2010, 10:21 AM
آدرسی که وارد می کنید رو بصورت کد اینجا قرار بدید.

nima2009
01-24-2010, 10:47 AM
میشه توضیح بدین بصورت کد چه جوری به صورت کد بزارم؟
من یه فایل HTML هم در پوشه www - fst گذاشتم و اسم فایل رو در داخل قسمت لینک گذاشتم + پسوند HTML ولی اون هم نشون نمیده..... :&#039;(

مهدی.
01-24-2010, 01:36 PM
سلام

دقیقاً آدرسی که در ایجاد منو استفاده میکنید را در اینجا ذکر کنید.

زمستانتان سپید

nima2009
01-25-2010, 04:57 AM
از قسمت منو به Main Menu - جدید - آدرس وب - در قسمت عنوان و نام مستعار رو وارد می کنم - و در قسمت لینک آدرس سروری که فولدر روی آن قرار دارد را وارد میکنم... \\dc-server\music این پوشه share شده است.... بعد از کلیک بر روی منو ساخته شده در قسمت نوار آدرس , آدرس به
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در می آید و پیغام Not Found میدهد....

** هایپرلینک اصلاح شد

سعید
01-25-2010, 08:41 AM
سلام

آدرس پوشه موردنظر رو به این صورت وارد کنید:

file://dc-server/music

اگر این راه جواب نداد، مدیریت ماژول ها -&gt; جدید -&gt; HTML بصورت دستی -&gt; در قسمت ویرایشگر: دیدن سورس HTML

&lt;a href=&quot;file://dc-server/music&quot;&gt;عنوان لینک&lt;/a&gt;

ذخیره کنید و ببینید در مرورگر IE جواب میده یا نه.

یاعلی

nima2009
01-26-2010, 05:41 AM
آره مشکل ام حل شد فقط یه چیز جالب که هست تو IE درست کار می کنه ولی تو موزیلا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

سعید
01-26-2010, 07:34 AM
معمولا در اینترانت از IE استفاده می کنند.

ضمنا توجه داشته باشید که آدرس های وب با شیوه مشخص کردن مسیر فایل ها در ویندوز تفاوت دارند. مرورگر IE هم که این آدرس ها رو باز می کنه، بخاطر یکپارچگی این مرورگر با سیستم عامل و explorer ویندوز هست.

یا علی