Shahyad
01-20-2010, 10:46 AM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران
به یک مشکلی بر خوردم و ممنون میشم کمکم کنید
مشکلم این هست که من بسته ای رو که برای نشون دادن لینک ها فقط برای اعضا رو دانلود کردم و نصب کردم و مهمان ها نمیتونند لینک ها رو ببینند و باید عضو بشن ولی یه مشکلی رو دیدم اونم اینکه وقتی کاربر مهمان چاپ صفحه رو میزنه لینک براش نمایش داده میشه
چطوری میتونم دکمه چاپ صفح رو بطور کل ور دارم
عکس ارو آپلود کردم بیشتر متوجه بشید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
وقتی چاپ صفحه رو میزنیم به این شکل میشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فقط سوالاتی که میبینید میتونید جواب بدید رو جواب میدید حداقل بنویسید نمیدونیم را ه حلشو واقعا که
** دو پست شما یکی شد
به یک مشکلی بر خوردم و ممنون میشم کمکم کنید
مشکلم این هست که من بسته ای رو که برای نشون دادن لینک ها فقط برای اعضا رو دانلود کردم و نصب کردم و مهمان ها نمیتونند لینک ها رو ببینند و باید عضو بشن ولی یه مشکلی رو دیدم اونم اینکه وقتی کاربر مهمان چاپ صفحه رو میزنه لینک براش نمایش داده میشه
چطوری میتونم دکمه چاپ صفح رو بطور کل ور دارم
عکس ارو آپلود کردم بیشتر متوجه بشید
وقتی چاپ صفحه رو میزنیم به این شکل میشه
فقط سوالاتی که میبینید میتونید جواب بدید رو جواب میدید حداقل بنویسید نمیدونیم را ه حلشو واقعا که
** دو پست شما یکی شد