توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا انجمنم مجددا در گوگل ایندکس صحیح نمی شود؟
rezatata
01-21-2010, 06:33 AM
سلام
با تشکر از جناب فیروز مندان برای رفع عیب چند روز قبل-
1-انجمنم را حدود 2 تا 3 هفته است که پس از حدود پنج شش ماه آف بودن بازیابی از بک اپ دیتا بیسم کرده ام:
1-در این دو هفته اسم و تیترانجمنم در گوگل صحیح و درست نمی شود.
و اسم سایتم را نمی شناسد و هنوز index of می زند.؟؟؟
2-با آنکه وقتی سایتم را در گوگل چک می کنم ودر گیومه.اسمش درحدود 14000 جا تکرار شده است
3-آیا باید صبر کرد؟
4-اسم اصلی سایتم را در اکسپلورر راحت می یابد اما در گوگل انگار هیچ نمی یابد و مرتب با وجود کلیک بر لینک یافته شده به صفحه اصلی گوگل ارجاع می دهد؟
5-آیا لینک های قبلی من از همین سایت که تعداد زیادی بوده اند کاملا مرده اند و باید مجدد منتظر باشم؟
ممنون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام
صفحه اول سایت شما ، ریدایرکت میشه به آدرس جدیدی
همچنین تمام صفحات قبلی سایت شما حذف شده و خطای 404 رو میدن.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بنابراین با این وضعیت، تمام صفحات این دامنه از فهرست گوگل حذف خواهند شد.
ضمنا این که اسم سایت شما در 1400 جای اینترنت تکرار شده باشه، هیچ کمکی به ایندکس شدن سایت شما نمی کنه.
سلام
دوست عزيز سايت شما ويروسيه
Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed
A virus or unwanted program has been detected
in the HTTP data on the requested page.
Requested URL: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
Information Contains recognition pattern of the HTML/Crypted.Gen HTML script virus
موفق باشيد
rezatata
01-23-2010, 12:29 PM
این متن بالا که اعلام می کند احتمالا سایتم ویروسی است را کجا می توانم بیابم؟؟؟
خود گوگل که چیزی در باب ویروسی بودن نمی گه؟؟
حالا چه کاری کنم؟
این متن بالا که اعلام می کند احتمالا سایتم ویروسی است را کجا می توانم بیابم؟؟؟
خود گوگل که چیزی در باب ویروسی بودن نمی گه؟؟
حالا چه کاری کنم؟
من اين خطا رو با اويرا نسخه پريموم گرفتم.
شما بايد هاست رو ويروس يابي كنيد يا ريست .
rezatata
01-23-2010, 05:40 PM
1-هاست را در کامپیوتر شخصی خودم -چگونه می توانم ویروس کشی کنم؟
*منظورم انست که چگون هاستم را و محتویات آنرا می توان مانند یک درایو یا چیزی مشابه به ویروس کش معرفی کرد؟هر کاری کردم ویروس کش داخل هاستم را اسکن نمی کند؟و انرا نمی شناسد*
2-از ویروس کش خود سی پانل استفاده کردم ولی چیزی نیافت و مشخص هم هست که ویوس کش بدرد نخوریست.
هاست فروش هم اینکار را نمی کندبرایم.
روش کار و نام ویروس کش؟
سلام
این آموزش رو مطالعه بفرمایید: آموزش پاک سازی سایت از کدهای مخرب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA_% D8%A7%D8%B2_%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84%E2%80%8C%D9%8 7%D8%A7%DB%8C_%D9%85%D8%AE%D8%B1%D8%A8)
rezatata
01-25-2010, 01:14 PM
یک اشتباه بزرگ! پیش امد
1-رفتم از disk usage مثل قبلترها که اینکار را کرده بودم تا انجا که می شد هاست را پاک پاک کردم
2-برنامه را نصب کردم ولی هیچ قسمتی برای اینستال را نتوانستم باز کنم و صفحه خالی اکسپلورر می آمد.
(توضیح انکه حداقل 6 بار از صفر تا صد نصب را قبلها کرده بودم و بلدم.)
3-دوباره رفتم و پاک کردم و باز در یک فولدر نصب کردم و باز هم صفحه اینستال دات پی اچ پی باز نشد.
4-چند ساعتی صبر کردم و بعد باز تست کردم که نشد
5-عصبانی شدم: و رفتم داخل public-html و با های لایت کردن همه فایلها در ان همه را پاک کردم.
((((و همه چیز پاک شد الا .htacss که داخلش پاک شده و هیچ چیزی درش نیست))))
کمک؟
6-آیا قدم 5 کشنده بوده است؟(چون باز که نصب کردم هیچ صفحهای بالا نمی آید)
7-چه کنم؟آیا باید به هاست فروش اعلام برای دوباره سازی هاست با پرداخت پول کنم؟
8-کمک؟و چرا اصلا صفحه ای بالا نمی آمده است؟قبلا ها بالا می آمدند؟
ممنون
firoozmandan
01-26-2010, 07:55 AM
سلام
ممکن هست یکی از فولدر های مورد نیاز cPanel رو حذف کرده باشید بهتر هست با پشتیبانی هاست تماس بگیرید تا بررسی کنند و در صورت نیاز هاست شما رو recreate کنند
یا علی
rezatata
01-26-2010, 10:54 AM
آیا راهی برای recreate کامل از طرف کاربر هست؟
محمد محسنی
01-26-2010, 06:58 PM
سلام
آیا راهی برای recreate کامل از طرف کاربر هست؟
خیر،
مگر اینکه بک آپ از سایت خود داشته باشید.
در ضمن
سلام
ممکن هست یکی از فولدر های مورد نیاز cPanel رو حذف کرده باشید بهتر هست با پشتیبانی هاست تماس بگیرید تا بررسی کنند و در صورت نیاز هاست شما رو recreate کنند
یا علی
فکر کنم اگه بک آپ روز قبل را برای شما restore کنند بهتر باشه
پیروز باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.