توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : rss من جواب نمی ده
yaser1
10-01-2006, 04:06 PM
سلام
rss این سایتو ببینید. خطای تنظیم پرمیژن می ده. مشکلش چیه؟ پرمیژن چه فایل هایی رو تنظیم کنم(و البته روی چه مقداری!؟)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ضمنا برای حذف لینک rss 0.9 و Atom رو چطور حذف کنم؟
sorry4uboth
10-01-2006, 04:15 PM
سلام
در مورد اینکه جواب نمیده شما باید فولدر cache رو روی 775 تنظیم کنی اگه نشد روی 777 بزار.
برای حذف از ماژولهای کاربری وارد RSS بشو و در تنظیمات اونهایی رو که نمیخوای حذف کن.
yaser1
10-05-2006, 01:57 PM
سلام
ممنون!
هر دوش رديف شدن! روي 777 جواب داد
car20
02-05-2007, 02:42 PM
سلام به همگي دوستان عزيزم در اين سايت دوست داستشتني
خسته نباشيد و خدا قوت ، راستش اين rss سايت ما اول كه تازه نصب كرده بوديم كار مي كردم اما بعد از نصب چند تا ماژول و كمپوننت و مامبوت حالا ارور ميده دوستان لطفا يك نگاهكي كوچولو موچولو به اين تارنماي بياندازند و حقير رو راهنمايي كنند كه چه بايد بكنم . قربون همتون car20
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
sorry4uboth
02-05-2007, 07:00 PM
چه موقعی شما ارور میگیرید؟؟
پیغام رو بزارید اینجا + Addon هایی که نصب کردید چی ها بودند و بر چه نسخه ای از مامبو نصب کردید!
car20
02-07-2007, 11:15 AM
با سلام و عرض ارادت خدمت دوستان
من داتسو گالري ، لينك اسكرولر ،ويرايشگر اچ تي ام ال اريا فارسي ، تبليغات پيشرفته ، فرم ساز ، تقويم رو نصب كردم حالا تمام آر اس اس هام كار نمي كنه
اين هم لينك سايتم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
با تشكر از همه شما خوبان بدرود
radmehr
02-07-2007, 11:38 AM
RSS مطالب صفحه اول رو لیست میکنه
وقتی تو صفحه اول شما مطلبی نباشه ارور میده !
car20
02-07-2007, 01:59 PM
رادمهر عزيزم سلام
ممنون ، پس وقتي يك مطلبي بنويسم درست مي شه نه ؟
به هر حال يك آزمايشي مي كنم ببينم چي ميشه ، درود و صدهزار تشكراز شما
( مدير نگو يك پارچه اقا )
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.