PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلیه امکانات ویرایش در مطالب محتوا حذف شده و متن ها به

omidetaban
10-01-2006, 06:43 PM
لطفا کمک کنید .کلیه امکانات ویرایش در مطالب محتوا حذف شده و متن ها به کد تبدیل شده اند .وقتی وارد ادمین پنل مشوم و وارد
قسمت تمامی مدیریت محتوا مشم ،میبینم که همه متون نوشته شده با کدهای اچ تی ام ال قاتی شده و کلیه امکانات ویرایشی (نوع خط،رنگ و ...همه) حذف شدن وظاهر نمیشوند.در IE و FIREFOX هم امتحان کردم،نتیجه یکسان بود.بک آپ هم ریختم ،همه چیز به حالت اول برگشت بجز این مورد.دیگه نمیدونم چیکارش کنم .یه نفر مرحمت کنه جواب بده.سپاس گذار و منتظرم.ID من هم تو یا هو
omidetaban هستش.

farhad
10-01-2006, 06:47 PM
URL سایتتون رو لطف کنید بزارید تا دقیقتر چک بشه !!!

reg_google
10-02-2006, 04:43 PM
لطفا کمک کنید .کلیه امکانات ویرایش در مطالب محتوا حذف شده و متن ها به کد تبدیل شده اند .وقتی وارد ادمین پنل مشوم و وارد
قسمت تمامی مدیریت محتوا مشم ،میبینم که همه متون نوشته شده با کدهای اچ تی ام ال قاتی شده و کلیه امکانات ویرایشی (نوع خط،رنگ و ...همه) حذف شدن وظاهر نمیشوند.در IE و FIREFOX هم امتحان کردم،نتیجه یکسان بود.بک آپ هم ریختم ،همه چیز به حالت اول برگشت بجز این مورد.دیگه نمیدونم چیکارش کنم .یه نفر مرحمت کنه جواب بده.سپاس گذار و منتظرم.ID من هم تو یا هو
omidetaban هستش.

شاید در قسمت تنضیمات کلی سایت ویرایشگر را غیر فعال کردید

sorry4uboth
10-02-2006, 05:10 PM
شما روی سیستم دیگه هم تست کردید؟
ممکنه java روی سیستم شما غیر فعال باشه!

shahnam3s
07-18-2007, 12:00 AM
ممنونم لطفا یه سر به سایت من بزنید
من 2 تا news به صفحه اول فرستادم ولی بدون فاصله نشون میده ممنون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sorry4uboth
07-18-2007, 12:20 AM
ممنونم لطفا یه سر به سایت من بزنید
من 2 تا news به صفحه اول فرستادم ولی بدون فاصله نشون میده ممنون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

الان این موضوع شما چه ربطی به این تاپیک داره؟
تاپیکی که مربوط به عهد تیرکمون شاهه؟؟؟