ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن خط یا تصویر بین دو مطلب

hezbollah
01-23-2010, 07:43 PM
با سلام به همه دوستان
می خواستم بین دو مطلب خط یا تصویری بگذارم که دو مطلب از هم جدا شوند . چه طور باید این کار را انجام دهم.
در ضمن برای انداختن خط نمی خواهم از border-bottom استفاده کنم.
میخواهم یک عکس مثلا یک اسلیمی بین دو مطلب بندازم.
برای ماژول هم میخوام این کار رو کنم یعنی مطالب رو مثلا در ماژول آخرین ارسالها را با یک عکس از هم جدا کنم
با تشکر

البته بیشتر منظورم تصویره نه خط ;)

** دو پست شما یکی شد.

سعید
01-23-2010, 07:49 PM
سلام

این کد رو به انتهای فایل CSS قالبتون اضافه کنید:

span.article_seperator {
background: url(../images/line.png) no-repeat;
display: block;
height: 10px;
}

تصویر موردنظر رو هم با نام line.png در پوشه images قالب آپلود کنید.

توجه: فایل شما ممکنه نام یا پسوند دیگه ای داشته باشه، در اینصورت نام فایل در کد CSS هم باید همنام فایل موردنظر شما باشه.

یا علی

hezbollah
01-23-2010, 08:07 PM
دوست عزیز من کد را وارد کردم ولی اتفاق خاصی نیفتاد.در ضمن من جوملا 1.5 استفاده میکنم.
ممنون میشم کمک کنید

سعید
01-23-2010, 08:11 PM
آدرس سایتتون رو لطفا بفرمایید.

hezbollah
01-23-2010, 08:13 PM
من روی لوکال امتحان کردم.

سعید
01-23-2010, 08:22 PM
من هم روی لوکال تست کردم و بعد به شما گفتم!

مطمئن هستید این کد رو در فایل CSS قرار دادید که در قالب لود میشه؟

عکس رو در پوشه موردنظر قرار دادید؟

ممکنه فایل CSS از cache مرورگرتون خونده میشه. Ctrl + F5 رو بزنید یا با مرور گر دیگه ای تست کنید.

hezbollah
01-23-2010, 08:38 PM
دوست عزیز نشد. من چند تا css دارم.template.css , templat-rtl.css , blue.css که در همه تغییرات رو دادم ولی نشد.

سعید
01-23-2010, 08:46 PM
کد رو در انتهای این فایل ها اضافه می کنید؟

فایلی که به پوشه images اضافه می کنید، دقیقا با نامی که در کد وارد می کنید مطابقت داره؟ مطمئنید که پسوند فایل رو مشاهده می کنید؟

تصویری که در این پوشه قرار میدید رو جایی آپلود کنید و آدرسش رو اینجا بصورت کد قرار بدید تا بررسی کنیم.

hezbollah
01-23-2010, 08:55 PM
عکس :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** لینک ها تصحیح شدند

سعید
01-23-2010, 09:04 PM
در فایل template.css ، خط 252 رو حذف کنید:

.article_separator,

یا علی

hezbollah
01-23-2010, 09:23 PM
قربون دستت ولی اونم حذف کردم نشد.
شرمنده :-[

سعید
01-24-2010, 03:25 AM
بهرحال این کد، همون کدی هست که برای نمایش عکس باید بکار بگیرید و من هم تست کردم و مشکلی نداشت.

برای اینکه مطمئن بشید، می تونید با یک قالب دیگه تست کنید.

احتمالا مشکل رو باید در قالب شما جستجو کرد.

اگر قالبتون رو روی سایت نصب کنید، می تونیم راهنماییتون کنیم.

hezbollah
01-24-2010, 11:21 AM
ممنون . با قالب دیگه تست می کنم ببینم چی میشه.
خداوند خیرتان دهاد ;)
[hr]
درست فرمودید مشکل در قالب من بود. تو قالب دیگه درست کار کرد.
ببخشید یک سوال دیگه:
اگه بخوام همین کارو تو یک ماژول مثلا thumbsup انجام بدم چه کار باید بکنم. تو خود این ماژول از border-bottom استفاده کرده.
ممنون میشم راهنمایی کنید ;)

** سه ارسال شما یکی شد !

سعید
01-24-2010, 03:58 PM
اگر ماژول موردنظر از یک تگ برای جدا کردن مطالب استفاده کنه، باید همین کلاس رو برای اون تگ اعمال کنید.

در غیر اینصورت یا از همون border-bottom باید استفاده کنید، یا اینکه از این کد برای همون تگ استفاده کنید:

TAG {
background: url(../images/line.png) bottom no-repeat;
}

که TAG همون تگ موردنظر شماست که براش border-bottom تعریف شده.

یا اگر این کار هم امکان پذیر نبود، ماژول توسعه داده بشه که مطالب رو با یک تگ جدا کنه.

یا علی