PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلدرمازولها

mon
10-01-2006, 06:59 PM
سلام در این مازولها با مشکل مواحه هستم لطفا کمکم کنید
ليست نظرسنجي ها

Warning: main(c:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>): failed to open stream: No such file or directory in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 12

Fatal error: main(): Failed opening required &#039;c:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>; (include_path=&#039;.;c:\php4\pear&#039;) in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 12

نظرسنجي حرفه اي

Warning: main(c:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>): failed to open stream: No such file or directory in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 13

Fatal error: main(): Failed opening required &#039;c:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>; (include_path=&#039;.;c:\php4\pear&#039;) in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 13

Fatal error: Call to undefined function: imagecreatefrompng() in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ils.php on line 110

Trans Menu 2

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> u.php on line 31
Live Support Status

Warning: main(DIRECTORIO_IDIOMAS?es.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> s.php on line 13

Warning: main(): Failed opening &#039;DIRECTORIO_IDIOMAS?es.php&#039; for inclusion (include_path=&#039;.;c:\php4\pear&#039;) in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> s.php on line 13

Warning: main(administrator/components/com_livesupport/chat_guest.class.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> s.php on line 14

Warning: main(): Failed opening &#039;administrator/components/com_livesupport/chat_guest.class.php&#039; for inclusion (include_path=&#039;.;c:\php4\pear&#039;) in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> s.php on line 14

Warning: main(administrator/components/com_livesupport/genera_usuario.class.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> s.php on line 15

Warning: main(): Failed opening &#039;administrator/components/com_livesupport/genera_usuario.class.php&#039; for inclusion (include_path=&#039;.;c:\php4\pear&#039;) in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> s.php on line 15

Warning: main(administrator/components/com_livesupport/config.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> s.php on line 16

Warning: main(): Failed opening &#039;administrator/components/com_livesupport/config.inc.php&#039; for inclusion (include_path=&#039;.;c:\php4\pear&#039;) in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> s.php on line 16

Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: asistencia_linea in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> s.php on line 18

abtin
10-02-2006, 12:23 PM
پرميشن فايل هاي مربوط به اين ماژول ها رو 777 كن ببين درست مي شه ؟ براي من هم اين مشكل پيش اومده بود با اين كار مشكلم حل شد ;)

ببخشيند من منظورم رو سرور بود :P

واسه رسيدن به جوابت بهتره جواب محمد جان رو بدي تا كمكت كنه .. ممنون ;)

mon
10-03-2006, 02:11 PM
سلام دوست عزیز اگر توجه می کردی من این مازولها راروی لوکال نصب کرده ام پس لطفا به من بگوید چگونه پرمیشن انها را 777کنم

mon
10-03-2006, 09:06 PM
سلام دوست عزیز من از 2.4.5(apserv)استفاده میکنمو به درستی هم اپلود شده اند

mon
10-03-2006, 09:14 PM
و از مامبو 4.5.4

iransbs
10-03-2006, 09:21 PM
دوست عزیز وارد پوشه

c:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و از وجود فایل pollxt.inc.php اطمینان کسب کنید

Fatal error: Call to undefined function: imagecreatefrompng() in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ils.php on line 110

بر روی لوکال شما GD فعال نمی باشد ، از فایل php.ini فعال کنید

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> u.php on line 31
مطما شوید در بخش مارژول های سایت ، منو را درست انتخاب کرده باشید ( در صورتی که از نسخه 4.5.4 استفاده کنید فایل transmenu.xml را باز کنید و mainmenu ، usermenu و ... را به فارسی مثل منوی اصلی ، منوی کاربر ... ترجمه کنید )

iransbs
10-03-2006, 09:38 PM
در ضمن فایل

c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> s.php
از خط 3~5 را با خط های زیر تغییر دهید

define(&quot;DIRECTORIO_IDIOMAS&quot;, &quot;administrator/components/com_livesupport/languages/&quot;);
define(&quot;DIRECTORIO_CONVERSACIONES&quot;, &quot;administrator/components/com_livesupport/conversation/&quot;);
define(&quot;DIRECTORIO_CONVERSACIONES_PROTEGIDAS&quot;, &quot;administrator/components/com_livesupport/conversation/protegidas/&quot;);
و با این خطوط تغییر دهید

global $mosConfig_absolute_path;
define(&quot;DIRECTORIO_IDIOMAS&quot;, $mosConfig_absolute_path.&quot;/administrator/components/com_livesupport/languages/&quot;);
define(&quot;DIRECTORIO_CONVERSACIONES&quot;, $mosConfig_absolute_path.&quot;/administrator/components/com_livesupport/conversation/&quot;);
define(&quot;DIRECTORIO_CONVERSACIONES_PROTEGIDAS&quot;, $mosConfig_absolute_path.&quot;/administrator/components/com_livesupport/conversation/protegidas/&quot;);

خط

$archivo_configuracion_idioma=DIRECTORIO_IDIOMAS· .&quot;es.php&quot;;
را با

$archivo_configuracion_idioma=DIRECTORIO_IDIOMAS.&quot; es.php&quot;;
تغییر دهید

خطوط زیر را

include_once &quot;administrator/components/com_livesupport/chat_guest.class.php&quot;;
include_once &quot;administrator/components/com_livesupport/genera_usuario.class.php&quot;;
include_once &quot;administrator/components/com_livesupport/config.inc.php&quot;;
با خطوط

include_once $mosConfig_absolute_path.&quot;/administrator/components/com_livesupport/chat_guest.class.php&quot;;
include_once $mosConfig_absolute_path.&quot;/administrator/components/com_livesupport/genera_usuario.class.php&quot;;
include_once $mosConfig_absolute_path.&quot;/administrator/components/com_livesupport/config.inc.php&quot;;
تغییر کنید

car20
02-10-2007, 01:32 PM
با سلام به دوستان
من اين مازول نظرسنجي حرفه اي را در سرور روي مامبو461 نصب كردم اما با مشكل مواجه هستم در ضمن نمي دونم با اينكه اين تاپيك 120 روز است كه جواب نداشته آيا اجازه دارم پست ارسال كنم يا بايد تاپيك جديد بزنم ، به هر روي ممنون مي شوم دوستان راهنمايي ام كنند با تشكر car20

radmehr
02-10-2007, 01:46 PM
ما باید چیو راهنمایی کنیم ؟!
شما سوالتون رو چرا کامل نمی نویسید ؟!

من اين مازول نظرسنجي حرفه اي را در سرور روي مامبو461 نصب كردم اما با مشكل مواجه هستم

چه مشکلی ؟!

car20
02-10-2007, 01:50 PM
معذرت مي خواهم اينقدر گيج بازي در مي آورم
در مازول ليست نظر سنجي ها اين ارور را دارم

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/car20co/public_html/modules/mod_pollxtlist.php on line 30

و در مازول نظرسنجي حرفه اي وقتي نظر ارسال مي شه اطلاعات مورد نظر اينجوري نمايش داده ميشه :

NUM_VOTERS : 1
_FIRST_VOTE : ۲۱ بهمن ۱۳۸۵
_LAST_VOTE : ۲۱ بهمن ۱۳۸۵

ممنونم رادمهر جان

radmehr
02-10-2007, 02:09 PM
1- اون خطا برای اینه که شما هیچ نظرسنجی ندارید! یک نظر درست کنید دیگه اون خطا نمیاد و به جاش نام نظرسنجیتون میاد
2- باید تو شاخه language این کامپوننت یه فایل به نام fa_IR.php بسازید و محتویات english.php رو توش بریزید .. اگر هم خواستید ترجمشون کنید.

car20
02-10-2007, 02:11 PM
ممنونم دوست عزيز
پس اين وارنينگ رو چطور حل كنم تا در صفحه ي اول سايتم نمايش داده نشه ، دومي هم مي شه اشاره كنيد كدوم فايل را بايد ويرايش كنم .
مرسي

sorry4uboth
02-10-2007, 02:24 PM
1- اون خطا برای اینه که شما هیچ نظرسنجی ندارید! یک نظر درست کنید دیگه اون خطا نمیاد و به جاش نام نظرسنجیتون میاد

دقت کن عزیز

car20
02-10-2007, 02:28 PM
2- باید تو شاخه language این کامپوننت یه فایل به نام fa_IR.php بسازید و محتویات english.php رو توش بریزید .. اگر هم خواستید ترجمشون کنید.

ممنون از راهنمايي اتان اما من يك نظر سنجي درست كردم لطفا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو ببينيد
نكنه منظورتون اينه كه بايد چند تا نظر سنجي درست كنم تا ليستشان ظاهر شود؟
محمد جان از شما هم ممنونم اما واقعا نظر سنجي درست كردن چي جوريه ؟ من كه درست كردم شما كجارو مي گين ؟

sorry4uboth
02-10-2007, 02:30 PM
شما چرا از نظرسنجی پیشفرض مامبو استفاده نمیکنید؟
خیلی ساده و شکیل تره که!

ظاهرا با نسخه 461 مشکل داره