ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هدر تو موزیلا نشون داده نمیشه!!!؟

moztarzadeh
01-26-2010, 05:02 AM
سلام به همگی. بعد از مدت زیادی دوباره اومدم البته با یه سوال.
اگه هدر سایت تو Internet Explorer بدون هیچ مشکلی نمایش داده بشه ولی تو موزیلا اصلا نشون داده نشه مشکل از کجاست یعنی چطوری رفع میشه؟
ضمنا می خواستم بدونم اگه چنین مشکلی برای قالب وبلاگ پیش بیاد چطور؟

یاعلی

saman3417
01-26-2010, 07:03 AM
دلایل زیادی داره مثلا:
اگه هیدر سایتتون فلش باشه نمایش داده نمیشه و بعضی مواقع هم تغییر در فرمت یک عکس بوسیله تغییر پسوند باعث عدم نمایش عکس میشه؟
پس اگه فلشه تبدیلش کنید به gif
یا اگه با تغییر نام و پسوند فرمتش رو تغییر دادین دوباره ببرینش تو فتوشاپ و از اونجا با فرمت دلخواه ذخیره کنید.
دلایل دیگه ای هم ممکنه داشته باشه.

moztarzadeh
01-26-2010, 07:20 AM
من نام تصویر رو تغییر دادم ولی پسوندش رو تغییر ندادم. ضمنا پسوندش jpg هست .
ولی فکر نمی کنم این دو مورد باعث این مشکل شده باشه!!!
حقیقش اینه که من این مشکل رو تو سایتم پیدا نکردم و این مشکل توی یه وبلاگ برام پیش اومده اگه می خوایید آدرسش رو بدم تا خودتون ببینید.

یاعلی

saman3417
01-26-2010, 09:16 AM
اگه آدرس رو بدید بهتر میتونم بهتون جواب بدم و سایر دوستا هم اشراف بیشتری بر بحث خواهند داشت.

moztarzadeh
01-26-2010, 09:32 AM
من هدر این وبلاگ رو طراحی کردم و آدرس اون رو جایگذین تصویر قبلی توی کدهای html قالب کردم که با این مشکل مواجه شدم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این هم کدهای مربوط به قسمت هدر :

#header {
padding: 0px;
height: 195px;
width: 1000px;
margin-top: 0px;
margin-right: auto;
margin-bottom: 0px;
margin-left: auto;
background-color: #F7F7F7;
background-image: url(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>(7).jpg

);
background-repeat: no-repeat;
background-position: center top;
}

حتی اگه آدرس تصویر رو تو موزیلا بزنید نمایش داده میشه.

** از هایپرلینک خارج شد
** دو پست شما یکی شد

saman3417
01-26-2010, 09:34 AM
کد قالبتون اشتباهه در بستن پرانتز اشتباهه:

#header {
background-image: url(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>(7).jpg

);

تغییر ش بدید به:

#header {
background-image: url(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>(7).jpg;

}

moztarzadeh
01-26-2010, 10:46 AM
از راهنماییتون ممنون ولی کدی که من وارد کردم درسته چون با وارد کردن اصلاحیه شما نه تنها هدر نمایش داده نشد
بلکه تو بقیه قالب سایت هم مشکل به وجود اومد.

می دونم جواب این سوال یه مقدار فنیه ولی به هر حال هر کمکی از دستتون بر میاد خواهشا انجام بدید.

** دو ارسال شما یکی شد

saman3417
01-27-2010, 06:39 AM
این که قالبتون بهم میریزه دلیل نمیشه که اشتباه در کد شما رو درست تلقی کنید! اما در این که این کد css اشتباه وجود داره شکی نیست چون اولا شما در پایان کدی که آدرس تصویر بک گروند رو میده باید از ; استفاده کنین دوما شما باید برای پایان دادن به کد از{ استفاده کنید نه از (

moztarzadeh
01-27-2010, 07:01 AM
شما درست میگید من هم میدونم که برای پایان دادن به کد باید از { استفاده کنم ولی باید بگم که در اینجا کد پایان پیدا نمیکنه و کدهایی که من برای شما گذاشتم تمام کدهای هدر نبود کد کاملش اینه:

#header {

);

}

ضمنا وجود ); در پایان آدرس تصویر خلیلی در کد ایجاد نمیکنه.
راه حل دیگه ای به ذهنتون میرسه؟
متشکرم

سعید
01-27-2010, 07:05 AM
سلام

به انجمنی که سوالتون رو مطرح کردید دقت کنید: قالب مامبو فارسی

درهرصورت، حالا که مطرح شده، توجه داشته باشید که کدی که در Reply #5 اشتباه هست!

این کد رو استفاده کنید، اگر مشکلتون حل شد چه بهتر، در غیر اینصورت اگر سایتتون مامبویی می بود آدرس سایت رو ازتون می پریسدم. اما ...

#header {
background-image: url(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>(7).jpg);
}

یا علی