PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست یک کامپونت برای ایجاد گالری نماهنگ

tajrobeh
01-26-2010, 02:45 PM
ا سلام
من یک تعداد نماهنگ تصویری دارم با فرمت wmv که قصد دارم توی سایت به نمایش بگذارم
هر کدام از این نماهنگ ها یک سری مشخصات دارن که میشه گفت فیلد همه مشخصات یکی است مثلا سال تولید - مدت زمان - نام خواننده و ....

حالا نیاز به افزونه ای دارم که این مشخصات را داشته باشه
1- بتوانم نماهنگ ها رو دسته بندی کنم
2- اطلاعات هر نماهنگ رو وارد کنم و همین طور فایل ویدیویی مربوطه رو آپلود کنم و یک تصویری هم از نماهنگ قرار بدهم

کاربران هم بتوانند دسته بندی نماهنگ ها رو ببیند و بعد لیستی از نماهنگ ها با تصویر مربوطه مشاهده کنند و بعد هم نهایتا بتوانند فایل ویدئویی نماهنگ رو مشاهده کنند در خود سایت

لطفا افزونه ای رو معرفی کنید که بتوانه این کار رو برای من انجام بده و اگر هم قبلا خودتون از اون استفاده کردید لطف لینک بدهید تا بتوانم ظاهرش رو ببینم
با تشکر فراوان

reka
01-27-2010, 05:53 AM
سلام

یکی از کامپوننتهای معروف و معتبر در این زمینه Seyret هست:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بنده باهاش کار نکردم و نمیدونم اون خصوصیاتی که شما ذکر کردید رو داره یا خیر.
موارد دیگر رو میتونید در لینک زیر ببینید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

tajrobeh
01-27-2010, 09:17 AM
با تشکر از پاسخی که دادید ولی مثل اینکه برای فعال سازی این کامپوننتی که معرفی فرمودید باید پلاگین ارث بری رو فعال کرد. درست میگم؟

خوب فکر می کنم این خوب نباشه در آینده و نشه بهش خیلی اعتماد کرد درسته؟

reka
01-27-2010, 12:44 PM
سلام

بله همینطور هست که میفرمایید. من بیشتر روی اعتبار این کامپوننت رو پیشنهاد کردم.
موارد دیگر در اون لینک رو بررسی کردید؟
کامپوننت زیر هم توسط طرف شرکت معتبری منتشر شده:

یا علی