توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از SEO جوملا
سلام
لطفا بخش های مختلف قسمت تنظیمات SEO را توضیح دهید:
1. آدرسهای بهینه برای موتور های جستجو
2.استفاده از apache
3.افزودن پسوند به آدرس ها
می توانم هر سه قسمت را بله کنم ؟ علامت تعجب کنار گزینه دوم برای چی می باشد؟ میشه کارایی هر کدام را یک توضیح کوتاه بدهید؟
ممنون :)
سلام
مورد اول: site.com/index.php?option=com_content&id=11&Itemid=22 » site.com/index.php/alias
مورد دوم: site.com/index.php/alias » site.com/alias
مورد سوم: site.com/alias » site.com/alias.html
درصورتی که سرور شما آپاچی باشه و mod_rewrite رو پشتیبانی کنه، گزینه دوم رو می تونید علامت بزنید.
ضمنا درصورت علامت زدن این گزینه، باید فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام بدید.
امیدوارم متوجه شده باشید!
سلام چطور می توانم htaccess.txt به htaccess تبدیل کنم؟
سلام
اسم فایل رو باید از
htaccess.txt
به این اسم تغییر بدید: (نقطه در ابتدای فایل قرار می گیره.)
.htaccess
اگر روی هاست هست، از طریق کنترل پنل هاست -> filemanager یا با استفاده از نرم افزارهای FTP
اگر از لوکال هاست استفاده می کنید، ساده ترین راه این هست که فایل رو با notepad باز کنید، سپس در پنجره save as با نام جدید ذخیره کنید.
یا علی
سلام
سایتم الان روی host سایت gigfa.com می باشد در مشخصات سرورش نوشته نسخه apache unix2.2.12 پس apache پشتیبانی می کنداما فایل mod_rewrite از کجا پیدا کنم ببینم فعال است یا نه؟
** هایپرلینک حذف شد
سلام
فعال بودن mod_rewrite رو باید از هاست پرسید که شما از هاستینگ رایگان استفاده میکنید و شاید ممکن نباشه.
به احتمال زیاد سرورهای گیگفا این ماژول رو دارند، فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام بدید و لینکهای سایتتون رو چک کنید ببینید اگر مشکلی نداشت یعنی این ماژول روی وب سرور شما نصب شده است.
استفاده از هاست های رایگان بخاطر محدودیتها و مشکلات گوناگون توصیه نمیشود.
یا علی
سلام
چه طور می توانم با استفاده از نرم افزار ftp فایل htaccess.txt به htaccess. تبدیل کنم؟ یعنی اول از روی هاست برش دارم اسم عوض کنم و دوباره با ftp روی هاست گیگفا آپلود کنم ؟ اگه لینکام یکدفعه خراب شد دیگه نمیشه دوباره به حالت اول برگرداند؟
یک نکته ای که هست الان وقتی filemanager هاستم در گیگفا باز می کنم یک فایل htaccess. وجود دارد و یک سری شماره error داخل آن هست. من فقط اولی و سومی در تنظیمات seo جوملا را بله کردم اما علامت احتیاط دومی دیگه نیست، لینکهای سایتم درست کار می کند یعنی الام من می توانم گزینه دوم فعال کنم ؟ یک htaccess.txt داخل پوشه htdocs قرار دارد؟
سلام
برای این کار بهتر است که از filemanager هاست استفاده کنید چرا که فایلهای مخفی (hidden) رو نشون میده (فایلهای شروع شونده با نقطه . در لینوکس hidden محسوب میشوند)
اگر هم از نرم افزار ftp میخواید بهره ببرید، باید نرم افزار مربوطه قابلیت نمایش این فایلها رو داشته باشه.
اگر htaccess. وجود داره، کافیست کدهای داخل htaccess.txt رو کپی کرده و در htaccess. زیر کدهای قبلی paste کنید سپس گزینه ی دوم رو در تنظیمات SEO جوملا فعال کنید.
یا علی
fotoohi
07-18-2010, 01:07 PM
با سلام
در این مورد هم فایل htaccess. رو هاستم بود و هم htaccess.txt . اما وقتی فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام دادم و ریلود کردم دیدم ریپلیس شده و حالا دیگه فقط محتوای htaccess.txt در قالب فایل htaccess. موجود هست.یعنی محتوای htaccess. اولیه از بین رفته.چیکار کنم؟ آیا مشکلی پیش نمیاد ؟
اگر جمله آخر شما رو دیده بودم این مشکل بوجود نمیامد :
"
اگر htaccess. وجود داره، کافیست کدهای داخل htaccess.txt رو کپی کرده و در htaccess. زیر کدهای قبلی paste کنید سپس گزینه ی دوم رو در تنظیمات SEO جوملا فعال کنید.
یا علی "
Patriot
07-18-2010, 05:44 PM
من این کارارو کردم فایل htaccess. از توی cpanel پاک شده و هیچ اتفاقی نیوفتاد
اون سئو هم گزینه دومی گذاشتم اما اون چیزی که گفتید نشد
بعد از تغییر نام به htaccess. فایل پاک شد
سلام
در این مورد هم فایل htaccess. رو هاستم بود و هم htaccess.txt . اما وقتی فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام دادم و ریلود کردم دیدم ریپلیس شده و حالا دیگه فقط محتوای htaccess.txt در قالب فایل htaccess. موجود هست.یعنی محتوای htaccess. اولیه از بین رفته.چیکار کنم؟ آیا مشکلی پیش نمیاد ؟
اگر قبلا در htaccess. محتوایی رو وارد نکرده بودید، نگران نباشید چرا که معمولا فایل htaccess. توسط هاست بصورت اتوماتیک در روت ساخته میشه.
بعد از تغییر نام به htaccess. فایل پاک شد
پاک نشده، دیده نمیشه:
برای این کار بهتر است که از filemanager هاست استفاده کنید چرا که فایلهای مخفی (hidden) رو نشون میده (فایلهای شروع شونده با نقطه . در لینوکس hidden محسوب میشوند)
اگر هم از نرم افزار ftp میخواید بهره ببرید، باید نرم افزار مربوطه قابلیت نمایش این فایلها رو داشته باشه.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.