PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل عدم اتصال به ديتابيس

skh_med
01-28-2010, 06:57 AM
سلام دوستان

من جوملا رو به يك هاست جديد انتقال دادم . اما بعد از تغيير دادن config اين ارور اومد . Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

بعد اومدم دوباره از نو نصب كنم . فولدر intallation رو كپي كردم و فايل config رو برداشتم . بازم اين ارور اومد . عجيبه كه من در مرحله نصب نه يوزر و نه پسوردي براي نصب مي دم اما اين ارور مياد . لطفا من رو راهنمايي كنيد .

سعید
01-28-2010, 07:11 AM
سلام.

سلام. در پستتون ابهامات زیادی وجود داره، درهرصورت، توصیه می کنم جوملای منتشر شده توسط تیم مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو در یک پوشه خالی و از نو نصب کنید، ببینید این مشکل باز هم هست یا نه.

skh_med
01-28-2010, 07:16 AM
سلام آقا سعيد .

ببينيد من جوملاي نصب شده رو كه انتقال دادم اين ارور اومد . بعد خواستم دوباره نصب كنم . اومدم فولدر نصب رو گذاشتم و بازم اين ارور اومد . مگه نبايد بره به صفحه نصب ؟ اصلا صفحه نصب نميره كه . من فايل configuration.pph هم كلا برداشتم .

firoozmandan
01-28-2010, 08:46 AM
سلام.

سلام. در پستتون ابهامات زیادی وجود داره، درهرصورت، توصیه می کنم جوملای منتشر شده توسط تیم مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو در یک پوشه خالی و از نو نصب کنید، ببینید این مشکل باز هم هست یا نه.

این کارو انجام دادید ؟

skh_med
01-28-2010, 09:52 AM
آقاي فيروزمندان با راهنمايي مشكل حل شد .فقط يك مشكل . چون فايل ها و فولدر ها رو انتقال دادم همه پرميشن ها شدن 755 . اما سايت صفحه سفيد مياد . مي شه بگين من بايد پرميشن ها را چي بدم الان ؟ الان همش 755 هست . اما سايت صفحه سفيد مياد .

firoozmandan
01-28-2010, 11:01 AM
سلام

مشکل نباید از پرمیشن باشه ( با توجه به ست کردن پرمیشن روی 755 )

چک کنید ببینید display Error در سرور شما فعال هست ؟ ( احتمالا نیست ) در صورتی که نیست از طریق htaccess اون رو فعال کنید و ببینید باز هم صفحه سفید نمایش داده میشه ؟

یا علی

skh_med
01-28-2010, 11:04 AM
با تشكر . مشكل حل شد . مشكل مربوط به ماژولي هست كه ارور مي داد . و من اشكالش رو مطرح كردم