PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غیب شدن عکس های کانتنت ها

hadsern
01-28-2010, 07:41 AM
با سلام و خسته نباشید
از وقتی سروری که سایت من روی اون قرار داره عوض شده ، متاسفانه دیگه هیچکدوم از عکسهایی که توی سرور خودم بودن و آدرس نسبی مثل Images/img.jpg داشتن دیگه نه تو متن ها نه تو گالری نمیاد ، و این باعث دردسر شده
اگه میتونید کمکم کنید بدونم مشکل کجاس
ممنون

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** هایپرلینک خارج شد

firoozmandan
01-28-2010, 08:45 AM
سلام

تصاویر مطالب شما لود میشن
به عنوان مثال لینک زیر رو ببینید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> id=26

اولین تصویری که نمایش داده میشه مربوط هست به 7 خانوم تکواندو کار ...

توصیه میکنیم از جوملا فارسی منتشر شده توسط مامبولرن استفاده کنید تا در آینده به مشکلی بر نخورید

دانلود آخرین ورژن جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی

hadsern
01-28-2010, 06:13 PM
بعله شما درست میگید
اما این لینک خارجیه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
همه لینکهای داخلیم که آدرس نسبی داشتن رفتن
مثلا توی داتسو گالری عکسهای کوچیک لود میشن اما بزرگا نه
ببینید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> etail&amp;id=223
یا داخل کانتنت وقتی از عکسهای خود جوملا استفاده میکنم نمیان
------
جوملا فارسی مامبو لرن رو نصب کردم براشون ، حتی دیتا بیس رو هم انتقال دادم اما نمیخوان فعلا هزینش رو پرداخت کنن :(

tehrantaekwondo.ir/new

** هایپرلینکها اصلاح شد

نوید
01-29-2010, 11:48 AM
سلام
دوست عزیز
شما از جوملا 1 یا 1.5 استفاده می کنید؟

hadsern
01-29-2010, 07:13 PM
جوملا 1.0 استفاده میکنم برای این سایت tehrantaekwondo.ir/fa

** هایپرلینک اصلاح شد

نوید