توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با کامپوننت seyret
kamran002
01-30-2010, 07:19 PM
سلام
پیام خطای زیر تو کامپوننت seyret می یاد :
Use of undefined constant _USERNAME - assumed '_USERNAME' in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 509
و وقتی هم می خوام وارد این قسمت تو سایت بشم این پیام می یاد و اجازه نمایش رو نمی ده:
Direct Access to this location is not allowed
برای حل این مشکل و درست کارکردن این کامپوننت چه کاری باید انجام بدهم؟
با تشکر
سلام
احتمالا بخاطر این هست که این کامپوننت برای جوملا 1.0 نوشته شده و شما در جوملا 1.5 نصب می کنید.
از مدیریت پلاگین ها، پلاگین Legacy رو فعال کنید، ببینید مشکل برطرف میشه یا نه.
اگر برطرف نشد، آدرس صفحه ای که لینک دانلود کامپوننت و معرفی کامپوننت در اون قرار داره (نه خود لینک دانلود) رو معرفی کنید تا بررسی کنیم.
یا علی
kamran002
02-05-2010, 04:07 PM
ممنون. مشکل با دو بار حذف و نصب حل شد!
اما حالا یه مشکل دیگه با این کامپوننت دارم که اصلا حل نمیشه و اونم اومدن پیغام های خطای زیر وقتی که می خوام یه ویدئو رو اد کنم یعنی وقتی می رم به مسیر زیر:
SEYRET MENU\Videos\new video
اونوقت پیغام های خطای زیر می یاد:
Notice: Undefined index: value in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 76
و
Notice: Undefined variable: videocatdir in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 1411
و
Notice: Undefined variable: localthumb in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 1489
و
Notice: Undefined variable: mosConfig_offset in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 1493
اینا رو چیکار کنم؟
مهدی.
02-05-2010, 06:26 PM
سلام
به شما پیشنهاد میکنم از استفاده این اکستنشن منصرف بشید. چرا که بزودی با انتشار جوملا 1.6 نمیتوانید از این کامپوننت استفاده کنید و مشکل بزرگی برای شما پیش میاد.
زمستانتان سپید
kamran002
02-05-2010, 07:36 PM
چرا؟ خیلی بد شد.
جایگزین مناسب برای این اکستنشن چیه؟ خیلی به این نوع افزونه ها نیاز دارم
لطفا راهنمایی کنید
مهدی.
02-05-2010, 08:02 PM
ببینید این کامپوننت به شما کمک میکنه تا به موردی که در نظر دارید برسید ؟ کاملاً سازگار هست. قبلاً در یکی از سفارشها ازش استفاده کردم و مشتری شکایتی نکرده تا به امروز !
شاید بهتر از این کامپوننت هم باشه حتی !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
زمستانتان سپید
kamran002
02-06-2010, 01:59 PM
تشکر، بله کامپوننت خوبیه.
امتحان می کنم...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.