ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تارنمای پارسی‌مان «خانه‌ی زبانِ پارسی»

Dariyush
10-03-2006, 12:32 PM
تارنمایِ پارسی‌مان یک تارنمای ویژه‌یِ زبانِ پارسی سَره است. در این تارنما می‌کوشیم که تنها از واژگانِ زیبای زبانِ پارسی سود بریم.
نشانی تارنمای پارسی‌مان:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نشانیِ پرده‌یِ «درباره‌یِ ما»:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d=46

radmehr
10-03-2006, 12:40 PM
کار قشنگیه
اما چرا از میترا استفاده کردید؟!
میتونستید از مامبو استفاده کنید ;)

ebrahim1110
10-03-2006, 01:27 PM
سلام
بچه هاي مامبو لرن تواضع دارن و نمي نمي تونن مثل من كه يك كاربر معمولي هستم و طعم پشتيباني عالي مامبو لرن رو چشيده نظر بدن.
شما هم آق داريوش حرف من كاربر رو كه خودش خيلي از پشتيباني مامبو لرن لذت برده اين نصيحت برادرانه رو خوب گوش كن . تا سايتت حجيم تر از اين نشده و هك نشدي و نتركيدي و بعد از يك سال ببيني اي واي كه چه اشتباهي كردم مامبو نصب نكردم سيستمتو به مامبو تغيير بده
يا علي

javad583
10-03-2006, 05:44 PM
سایت پرباری است که متاسفانه من معنی کلمه &quot;تسوک&quot; رو هم نمیدونم (خداییش اگه پدرم الآن زنده بود کلی خوشش میومد از کار جالبت)

اما همانطور که دوستان هم گفتند میترا لیاقت نداره میزبان خوبی براتون باشه و نهایتا کار دستتون میده.