PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به ماژولی که محتوای اخرین مطالب رو به صورت تب نمای

tajrobeh
02-01-2010, 09:01 AM
سلام من می خواهم 7 مطلب اخری که در یک مجموعه می نویسم را بتوانم به طور تب نمایش دهم

یعنی مثلا من هفت خبر وارد کردم توی مجموعه خبر
حالا می خواهم در صفحه سایت یک ماژول بگذارم که هفت تب داشته باشه و عنوان تب ها هم عنوان مطالب من باشه و محتوای تب ها هم محتوای مطالب باشند
امیدوارم که توانسته باشم منظورم رو برسونم

با تشکر

firoozmandan
02-02-2010, 02:21 PM
سلام

شما میتونید از اکستنشن هایی استفاده کنید که امکان استفاده از تب را در سایت شما فراهم میکنند.

اما اکثرا چنین امکانی ندارند که برای مطالب شما بدین صورت عمل کنند ( به صورت اتوماتیک ) که تایتل تب عنوان مطلب باشه و زیر تب توضیحات مطلب مورد نظر

در مورد اکستنشنهایی که امکان استفاده از تب را فراهم میکنند در سایت قبلا توضیح داده شده. لطفا سرچ کنید اگر مشکلی بود بیان کنید
یا علی

tajrobeh
02-03-2010, 06:00 AM
با تشکر از وقتی که گذاشتید
اما من یک پلاگین پیدا کردم که این کار رو می توانه انجام بده البته مربوط به سایت جوملا آرت هست

firoozmandan
02-03-2010, 12:09 PM
ممنون میشم نام پلاگین رو ذکر کنید

tajrobeh
02-04-2010, 08:16 AM
پلاگین ja_tabs البته اگر بخواهین می توانم لینک دانلودش رو هم بگذارم ولی فکر کنم چون تجاری هست نمیشه اینجا لینکش رو گذاشت. اگر کسی می خواهد بگه تا توی پیغام خصوصی براش بفرستم

plg_jatabs_1.0_v.1.5