توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز نشدن سايت با مرورگرIE
nouri
02-02-2010, 07:21 AM
سلام
درمرورگر IE صفحه اصلي باز نمي شود و خطا در نشاني
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اعلام مي شود
منتظر راهنمايي دوستان هستم
nourmohammadi.ir
** هایپرلینک ها اصلاح شد.
سلام
لطفا از بیان کردن یک مشکل در تاپیک های مختلف خودداری کنید.
شما سوالتون رو قبلا اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مطرح کرده بودید.
nouri
02-02-2010, 07:34 AM
دوست عزيز سعيدآقا
تاپيك اول مربوط به عكسها بود
شما لطف بفرماييد تاپيك قبلي را حذف نموده ودر حل مشكلاصلي راهنمايي بفرماييد
سپاسگزارم
firoozmandan
02-02-2010, 07:48 AM
سلام
لطفا قالب پشفرض را ست کنید ببینید باز هم مشکلی هست ؟
قالب و ماژولهایی که نصب کردید مشکلات فراوانی داره که تنهای یکی از اونها در اینترنت اکسپلورر قابل نمایش هست به عنوان مثال :
Error: unterminated string literal
Source File: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
Line: 1191, Column: 21
Source Code:
pausecontent[0] = '<div class="contentheading"><a href="/index.php/en/component/content/article/151.html?task=view">سرطان خون (لوسمي)</a></div><div class="jfdefaulttext">There are no translations available.</div><br/><p>
Warning: Expected ':' but found '='. Declaration dropped.
Source File: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
Line: 0
Warning: Error in parsing value for 'height'. Declaration dropped.
Warning: Error in parsing value for 'width'. Declaration dropped.
Warning: Error in parsing value for 'filter'. Declaration dropped.
Line: 124
Warning: Expected ',' or '{' but found '='. Ruleset ignored due to bad selector.
Line: 10
Warning: Selector expected. Ruleset ignored due to bad selector.
Line: 14
Warning: Error in parsing value for 'float'. Declaration dropped.
Line: 572
یا علی
nouri
02-02-2010, 10:07 AM
آقاي فيروزمندان
سلام
مشكل در قالبهايي كه نصب كرده ام وجود دارد
firoozmandan
02-02-2010, 10:33 AM
سلام
پس سایت با قالب پیشفرض جوملا بدون مشکل کار کرد
درسته ؟
در این صورت باید قالب خود را بهینه کنید
یا علی
nouri
02-02-2010, 05:36 PM
چه کارهایی باید انجام بدهم؟
با قالب پیشفرض جوملا هم مشکل دارد
** دو پست شما یکی شد
firoozmandan
02-03-2010, 12:03 PM
قالب پیشفرض جوملا را ست کنید و یوزرنیم و پسورد ادمین سایت رو ارسال کنید
بررسی میکنم
firoozmandan
02-05-2010, 08:46 AM
سلام
جناب نور محمدی
53 پلاگین
30 ماژول و
بیشتر از 20 کامپوننت روی سایت نصب کردید ! که برخی از اونها هیچ استفاده ای روی سایت شما نشده
متاسفانه وقت نمیشه شخصا تک تک اونها رو تست کنم و ببینم مشکل از کدوم یک از این موارد هست. توصیه میکنم مواردی که مورد نیازتون نیست رو حذف کنید و با غیر فعال کردن تک تک ماژولها و پلاگین ها ببینید conflict در کدوم قسمت هست
نصب بیش از حد کامپوننت و .... باعث پایین آمدن امنیت سایت شما خواهد شد ..
یا علی
nouri
02-05-2010, 12:42 PM
آقای فیروزمندان
با تشکر از راهنمایی
با حذف کامپوننتها وقتی وارد مدیریت یایت می شوم خطای زیر مشاهده می شود
Warning: include_once() [function.include-once]: Unable to access /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 37
Warning: include_once(/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 37
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>; for inclusion (include_path='.:') in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 37
Notice: Use of undefined constant JOOMFISH_ADMINPATH - assumed 'JOOMFISH_ADMINPATH' in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 38
Notice: Use of undefined constant JOOMFISH_ADMINPATH - assumed 'JOOMFISH_ADMINPATH' in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 39
Fatal error: Class 'JoomFishManager' not found in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 91
firoozmandan
02-07-2010, 07:57 AM
سلام
کامپوننت و کلیه پلاگین های Joomfish را حذف کنید
یا علی
nouri
02-07-2010, 01:07 PM
سلام
کامپوننت و پلاگین Joomfish را حذف کردم تغییری ایجاد نشد
firoozmandan
02-07-2010, 01:14 PM
سلام
یوزرنیم و پسورد ادمین + یوزرنیم و پسورد هاست را ارسال کنید
بررسی میکنم
nouri
02-09-2010, 09:08 AM
مشکل همچنان باقیست
firoozmandan
02-09-2010, 12:14 PM
متاسفانه هنوز وقت نشده چک کنم !
nouri
02-10-2010, 08:03 PM
فایلی که مشکل داشت حذف کردم تاحدودی درست شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.