PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز نشدن سايت با مرورگرIE

nouri
02-02-2010, 07:21 AM
سلام
درمرورگر IE صفحه اصلي باز نمي شود و خطا در نشاني

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اعلام مي شود
منتظر راهنمايي دوستان هستم
nourmohammadi.ir

** هایپرلینک ها اصلاح شد.

سعید
02-02-2010, 07:30 AM
سلام

لطفا از بیان کردن یک مشکل در تاپیک های مختلف خودداری کنید.

شما سوالتون رو قبلا اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مطرح کرده بودید.

nouri
02-02-2010, 07:34 AM
دوست عزيز سعيدآقا
تاپيك اول مربوط به عكسها بود
شما لطف بفرماييد تاپيك قبلي را حذف نموده ودر حل مشكلاصلي راهنمايي بفرماييد
سپاسگزارم

firoozmandan
02-02-2010, 07:48 AM
سلام

لطفا قالب پشفرض را ست کنید ببینید باز هم مشکلی هست ؟

قالب و ماژولهایی که نصب کردید مشکلات فراوانی داره که تنهای یکی از اونها در اینترنت اکسپلورر قابل نمایش هست به عنوان مثال :

Error: unterminated string literal
Source File: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
Line: 1191, Column: 21
Source Code:
pausecontent[0] = &#039;&lt;div class=&quot;contentheading&quot;&gt;&lt;a href=&quot;/index.php/en/component/content/article/151.html?task=view&quot;&gt;سرطان خون (لوسمي)&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class=&quot;jfdefaulttext&quot;&gt;There are no translations available.&lt;/div&gt;&lt;br/&gt;&lt;p&gt;

Warning: Expected &#039;:&#039; but found &#039;=&#039;. Declaration dropped.
Source File: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
Line: 0

Warning: Error in parsing value for &#039;height&#039;. Declaration dropped.

Warning: Error in parsing value for &#039;width&#039;. Declaration dropped.

Warning: Error in parsing value for &#039;filter&#039;. Declaration dropped.
Line: 124

Warning: Expected &#039;,&#039; or &#039;{&#039; but found &#039;=&#039;. Ruleset ignored due to bad selector.
Line: 10

Warning: Selector expected. Ruleset ignored due to bad selector.
Line: 14

Warning: Error in parsing value for &#039;float&#039;. Declaration dropped.
Line: 572

یا علی

nouri
02-02-2010, 10:07 AM
آقاي فيروزمندان
سلام
مشكل در قالبهايي كه نصب كرده ام وجود دارد

firoozmandan
02-02-2010, 10:33 AM
سلام

پس سایت با قالب پیشفرض جوملا بدون مشکل کار کرد

درسته ؟

در این صورت باید قالب خود را بهینه کنید

یا علی

nouri
02-02-2010, 05:36 PM
چه کارهایی باید انجام بدهم؟

با قالب پیشفرض جوملا هم مشکل دارد

** دو پست شما یکی شد

firoozmandan
02-03-2010, 12:03 PM
قالب پیشفرض جوملا را ست کنید و یوزرنیم و پسورد ادمین سایت رو ارسال کنید

بررسی میکنم

firoozmandan
02-05-2010, 08:46 AM
سلام

جناب نور محمدی
53 پلاگین
30 ماژول و
بیشتر از 20 کامپوننت روی سایت نصب کردید ! که برخی از اونها هیچ استفاده ای روی سایت شما نشده

متاسفانه وقت نمیشه شخصا تک تک اونها رو تست کنم و ببینم مشکل از کدوم یک از این موارد هست. توصیه میکنم مواردی که مورد نیازتون نیست رو حذف کنید و با غیر فعال کردن تک تک ماژولها و پلاگین ها ببینید conflict در کدوم قسمت هست

نصب بیش از حد کامپوننت و .... باعث پایین آمدن امنیت سایت شما خواهد شد ..

یا علی

nouri
02-05-2010, 12:42 PM
آقای فیروزمندان
با تشکر از راهنمایی
با حذف کامپوننتها وقتی وارد مدیریت یایت می شوم خطای زیر مشاهده می شود

Warning: include_once() [function.include-once]: Unable to access /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 37

Warning: include_once(/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 37

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening &#039;/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>; for inclusion (include_path=&#039;.:&#039;) in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 37

Notice: Use of undefined constant JOOMFISH_ADMINPATH - assumed &#039;JOOMFISH_ADMINPATH&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 38

Notice: Use of undefined constant JOOMFISH_ADMINPATH - assumed &#039;JOOMFISH_ADMINPATH&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 39

Fatal error: Class &#039;JoomFishManager&#039; not found in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 91

firoozmandan
02-07-2010, 07:57 AM
سلام

کامپوننت و کلیه پلاگین های Joomfish را حذف کنید

یا علی

nouri
02-07-2010, 01:07 PM
سلام

کامپوننت و پلاگین Joomfish را حذف کردم تغییری ایجاد نشد

firoozmandan
02-07-2010, 01:14 PM
سلام