توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی تنضیمات بسته تبلیغات
cafeart
02-02-2010, 02:51 PM
سلام خسته نباشید
آقا من تازه با smf شروع بکار کردم...بسته تبلیغات رو نصب کردم ولی از کجا باید بروم به قسمت تنضیماتش یا اینکه فعالش کنم؟
کسی پاسخگو نیست؟
** دو پست شما یکی شد
tadbir
02-06-2010, 07:55 AM
سلام
بنده هم نصب كردم v1.1.11 اما گزينه مديريت آگهي كه در قسمت پيكربندي بايد فعال بشه ؛ فعال نشد
البته زير قسمت مديريت قالبها فضاي خالي بيشتري بوجود آمده كه قبلا نبود ولي كلمه اي وجود نداره
قالب رو هم به پيش فرض تغيير دادم ولي نشد
با تشكر
با سلام
ممنون از دوستان الطفاتی به این موضوع داشته باشید
از دوستان خواهش می کنم با دیده بی اعتنایی به این تاپیک ننگرند
** دو پست شما یکی شد
firoozmandan
02-11-2010, 09:16 AM
سلام
بررسی کردم
شما نسخه انگلیسی این مد رو نصب کردید
اگر زبان انجمن را انگلیسی ست کنید میبینید در بخش مدیریت لینک جدیدی برای مدیریت تبلیغات اضافه شده
لینک زیر را ببینید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
cafeart
02-17-2010, 11:17 PM
ممنون...درست شد
برای نمایش دادن تبلیغات در قالبی غیر از قالب پیشفرض باید از چه کدی و در کجا استفاده کرد؟
firoozmandan
02-18-2010, 08:29 AM
باید تغییرات رو دستی روی قالب اعمال کنید
نصب دستی بسته های SMF (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی
tadbir
03-04-2010, 03:03 PM
با سلام و عرض تشکربواسطه پاسخها در سوال قبلی
این بسته نصب شد اما فقط قادر به گذاشتن تبلیغات متنی هستیم .
لطفا راهنمایی بفرمایید جهت قراردادن بنرهای تبلیغاتی باید به چه صورت عمل شود .
متشکر
سلام
با استفاده از BBcode می تونید عکس هم بگذارید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
tadbir
03-05-2010, 08:05 PM
با احترام متقابل
لطفا در صورت امکان یک مثال از نحوه عملکرد این بسته و BBCode مربوطه بزنید
بنده در قسمت اضافه کردن تبلیغ
موردی جهت نام تبلیغ دارم
مورد بعد قسمتی است که متن مورد نظر را دریافت می کند و قسمتهای پایین ، تنظیمات آشکارشدن تبلیغ در فرومهای دلخواه می باشد.
آیا باید با دستور img و قید آدرس تبلیغ در قسمتی که متن را دریافت می کند کاررا انجام داد یا روشی دیگری دارد؟
و در چنانچه تصمیم به قید چند بنر داشته باشیم جریان به چه صورت است ؟
تشکر پیشاپیش
سلام
بله. در قسمت متن کد رو مطابق الگوی زیر رو وارد کنید و تست کنید.
می تونید همزمان از چند عکس استفاده کنید، کافی هست برای بدست آوردن این کد از ویرایشگر خود SMF و پیش نمایش استفاده کنید.
یا علی
tadbir
03-08-2010, 01:44 PM
با سلام و عرض احترام متقابل
ما 4 بنر را در صفحات گذاشته ایم اما بر هربار ریفرش فقط 2بنر نمایش داده می شوند یکی بالا و یکی پایین ارسالها ، اندازه آنها 468*60 است
چطور تنظیم کنیم که فرضا دوبنر در کنا هم بیایند یا 4 بنر در بالای صفحه یا پایین دوتا دوتا کنار هم باشند
دستور بکاررفته فقط شامل bbcode و آدرس آپلود بنر است ظاهرا مشخصات دیگری باید به آن اضافه شود (مانند alt و... ) ممنون از راهنماییهاتون
امیدوارم بتوانیم جبران کنیم
با تشکر
با سلام و عرض احترام
مشکل حل شد با تشکر
** دو پست شما یکی شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.