PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب با منوی افقی

yaser1
02-05-2010, 07:44 AM
سلام
من یک قالب میخوام که منوی افقی داشته باشه. یعنی همون منوی بالا
البته با این ویژگی که زیر منوهای هر آیتم در منوی بالا، باز شونده باشند (درست مثل منوی بالای انجمن) نه اینکه فقط سرمنوها نمایش داده بشوند

کسی چنین قالبی سراغ داره؟

firoozmandan
02-05-2010, 08:58 AM
سلام

قالب های زیر رو ببینید باید بینشون چنین قالبی پیدا بشه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

yaser1
02-05-2010, 09:17 AM
سلام
من دنبال قالب رایگان هستم.
آقا محسن شما جای دیگه سراغ نداری؟ البته رایگان زیاد پیدا کردم اما اینجوری که میخوام (منوی آبشاری از بالا به پائین) توشون نبود

firoozmandan
02-05-2010, 09:22 AM
سلام

برای رایگان لینک ها زیر را بررسی کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> &amp;Itemid=37&amp;include=view_album.php

یا علی

yaser1
02-05-2010, 10:00 AM
سلام
راهی وجود نداره که در همین قالب پیشفرض 4.6.5 بشه منوی بالا رو جوری دستکاری کرد که زیرمنوهاش آبشاری(پائین افتادنی) باز بشوند؟

مهدی.
02-05-2010, 06:23 PM
سلام

باید از ماژولهایی استفاده کنید در موقعیت مربوطه که چنین کاری رو انجام بدهند مگر اینکه در اونجا خودتون دستی در قالب بنویسید (جاوایی). یا از نرم افزاریی همچون DHTML Menu استفاده کنید یا ... . خلاصه همیشه راهی هست !

زمستانتان سپید

yaser1
02-05-2010, 06:55 PM
سلام
پسر مهربون دستت درد نکنه
بهترین راه استفاده از همون ماژول هاست. از swfreemenu استفاده کردم