توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول نمایش شمارش معکوس برای سال تحویل 1389
hamed-pc
02-05-2010, 10:20 PM
سلام
من احتیاج به ماژول نمایش شمارش معکوس سال 1389 دارم که به صورت زیبا نمایش بده و در هنگام سال تحویل بشه به مدتی که تعین میکنیم به صورت گرافیکی برای هر شخصی که وارد سایت میشه یک باکسی به صورت پاپ آپ باز بشه و سال نو را تبریک بگه( ودر صورت امکان بشه این پیغام در باکس پاپ آپ را ادیت کرد و نوع فونت و رنگ را تعین کرد)
در واقع میخوام برای ایام عید یک باکس تبریک زیبا نمایش داده بشه. اگر کسی سراغ داره لطفا اینجا اعلام کنه
ممنونم
سلام
شمارش معکوس رو میتونید با یکی از ماژولهای زیر اعمال کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دو نمونه ی خوب:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای نمایش پاپ آپ:
یک نمونه ی خوب:
اینکه هر دو کار (شمارش معکوس + نمایش پاپ آپ پس از تحویل سال) توسط یک اکستنشن قابل انجام باشه رو بنده ندیدم، در لینکهای فوق کمی جستجو کنید شاید باشه. در غیر اینصورت باید از لحظه ی تحویل سال خودتون ماژول شمارش معکوس رو غیر فعال و پاپ آپ رو فعال کنید.
یا علی
hamed-pc
02-06-2010, 11:47 PM
ممنونم
برای شمارش کر میخواستم بیشتر به فارسی باشه
مثلا بگه تا چند روزه دیگه و چند ساهت دیگه و چند ثانیه دیگه به تحویل سال مونده که ساعتش هم از سرور بخونه از ساعت سیستم نباشه که مشگل داشته باشه
در مورد پاپ آپ هم این رو دارم . اگر اینطوری باشه که دستی هم این کار رو انجام بدم مشگلی نیست اما مثل اینکه برای زیبایی باید اون تم پاپ آپ رو خودم تعغیری بدم که ریبا بشه ( البته اگه بتونم)
سلام
ماژولهایی که واسه شمارش معکوس خدمتتون معرفی کردم به این صورت هستند که خود شما بهش Time رو میدید مثلا میگید 3 روز و 2 ساعت دیگه صفر بشه همچنین خود شما بهش پیغام ها رو میدید که قبل از صفر شدن (در بالای تایمر) و بعد از صفر شدن نمایش بده.
یا علی
hamed-pc
02-14-2010, 09:01 AM
سلام
من نمیخوام این تنظیمات رو خودم بهش بدم میخوام بتونه یا از ساعت سرور بگیره و خودش شروع به شمارش کنه و یا از یک جای دیگه که مطمئن هست بگیره
سلام
در این صورت باید خودتون اسکریپت رو بنویسید یا از جای دیگری تهیه کنید. بنده منبع خاصی نمیشناسم.
شاید با جستجو در گوگل به مواردی برسید.
یا علی
hamed-pc
02-14-2010, 12:17 PM
متشکرم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.