PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول نمایش شمارش معکوس برای سال تحویل 1389

hamed-pc
02-05-2010, 10:20 PM
سلام
من احتیاج به ماژول نمایش شمارش معکوس سال 1389 دارم که به صورت زیبا نمایش بده و در هنگام سال تحویل بشه به مدتی که تعین میکنیم به صورت گرافیکی برای هر شخصی که وارد سایت میشه یک باکسی به صورت پاپ آپ باز بشه و سال نو را تبریک بگه( ودر صورت امکان بشه این پیغام در باکس پاپ آپ را ادیت کرد و نوع فونت و رنگ را تعین کرد)
در واقع میخوام برای ایام عید یک باکس تبریک زیبا نمایش داده بشه. اگر کسی سراغ داره لطفا اینجا اعلام کنه
ممنونم

reka
02-06-2010, 09:38 PM
سلام

شمارش معکوس رو میتونید با یکی از ماژولهای زیر اعمال کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دو نمونه ی خوب:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برای نمایش پاپ آپ:

یک نمونه ی خوب:

اینکه هر دو کار (شمارش معکوس + نمایش پاپ آپ پس از تحویل سال) توسط یک اکستنشن قابل انجام باشه رو بنده ندیدم، در لینکهای فوق کمی جستجو کنید شاید باشه. در غیر اینصورت باید از لحظه ی تحویل سال خودتون ماژول شمارش معکوس رو غیر فعال و پاپ آپ رو فعال کنید.

یا علی

hamed-pc
02-06-2010, 11:47 PM
ممنونم
برای شمارش کر میخواستم بیشتر به فارسی باشه
مثلا بگه تا چند روزه دیگه و چند ساهت دیگه و چند ثانیه دیگه به تحویل سال مونده که ساعتش هم از سرور بخونه از ساعت سیستم نباشه که مشگل داشته باشه
در مورد پاپ آپ هم این رو دارم . اگر اینطوری باشه که دستی هم این کار رو انجام بدم مشگلی نیست اما مثل اینکه برای زیبایی باید اون تم پاپ آپ رو خودم تعغیری بدم که ریبا بشه ( البته اگه بتونم)

reka
02-07-2010, 04:43 AM
سلام

ماژولهایی که واسه شمارش معکوس خدمتتون معرفی کردم به این صورت هستند که خود شما بهش Time رو میدید مثلا میگید 3 روز و 2 ساعت دیگه صفر بشه همچنین خود شما بهش پیغام ها رو میدید که قبل از صفر شدن (در بالای تایمر) و بعد از صفر شدن نمایش بده.

یا علی

hamed-pc
02-14-2010, 09:01 AM
سلام
من نمیخوام این تنظیمات رو خودم بهش بدم میخوام بتونه یا از ساعت سرور بگیره و خودش شروع به شمارش کنه و یا از یک جای دیگه که مطمئن هست بگیره

reka
02-14-2010, 10:16 AM
سلام

در این صورت باید خودتون اسکریپت رو بنویسید یا از جای دیگری تهیه کنید. بنده منبع خاصی نمیشناسم.
شاید با جستجو در گوگل به مواردی برسید.

یا علی

hamed-pc
02-14-2010, 12:17 PM
متشکرم