توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر لوگوی سایت
mohamad1355
02-06-2010, 03:56 PM
[quote author=mohamad1355 link=topic=24149.msg125113#msg125113 date=1265471811]
سلام من می خوام لوگوی سایتم را عوض کنم. لوگوی سایت من همان لوگوی جوملاست
دستورالعملی که در لینک زیر گفته شده بود را گام به گام اجرا کردم اما لوگو هیچم تغییری نمی کنه؟
با تشکر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>!_logo.
** هایپرلینک اصلاح شد ...
firoozmandan
02-07-2010, 07:55 AM
سلام
لوگو در هدر منظور شماست ؟ یا .. ؟
لینک سایت رو بدید تا دقیقا به شما عرض کنیم چه فایلی را تغییر بدید
یا علی
mohamad1355
02-07-2010, 08:34 AM
با سلام نه اون لوگوی کوچکی که عرض و طول 16 در 16 پیکسل هست در تب بالای بروزر کنار اسم سایت می آید.
این هم لینک سایت
beheshtiyan.ir
firoozmandan
02-07-2010, 08:39 AM
سلام
میشه screenshot صفحه مورد نظر رو قرار بدید ؟
در نگاه اول به نظر میاد منظور شما favicon هست اما favicon خاصی برای سایت شما ست نشده !
اگر تصویری از این لوگو قرار بدید که دقیقا متوجه منظور شما بشیم بهتر میتونیم کمک کنیم
یا علی
mohamad1355
02-07-2010, 12:06 PM
بله ظاهرا بهش favicon می گن ولی تو این سایتی که روش تغییر آن را نوشته بود گفته بود که باید عکسی که انتخاب می کنید پسوند png داشته باشه و من هم یک عکس با همین پسوند و با رزلوشن 16 در 16 ساختم و در همان جایی که گفته بود گذاشتم اما هیچ تغییری نکرد حتی من اون خطی که آدرس این عکس بود را عوض کردم ولی باز هم تغییری نکرد.
در ضمن من یک سایت مخصوص اینها پیدا کردم به نام favicon.cc اما لوگوهایی که توی این سایت وجود داره پسوند png نیستند و فوتو شاپ هم آونها را نمی شناسه تا بشه پسوندش را تغییر داد.
با تشکر
** دو پست شما یکی شد
firoozmandan
02-07-2010, 01:09 PM
سلام
برای اینکار باید فایلی بنام favicon.ico در سایت قرار بدید
برای اینکه کارتون ساده تر بشه وارد سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بشید
تصویری که تمایل دارید به عنوان آیکن استفاده کنید با کلیک روی Browse انتخاب کنید و در نهایت فایل خروجی که با پسوند ico است را در فولدر ریشه سایت آپلود کنید ( اگر cPanel استفاده میکنید در www یا public_html و اگر از Plesk استفاده میکنید در htdocs )
با این کار کنار کل صفحات سایت شما این آیکن نمایش داده میشه
برای مثال آیکن مامبولرن را ببینید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.