توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مورد سایت جوملایی alef.ir
yss.ir
02-07-2010, 07:10 AM
سلام
- می خواستم بدونم سایت خبری alef.ir برای نمایش اخبار خودش در صفحه اصلی از چی استفاده می کنه؟
- همچنین از چه کامپوننتی برای کامنت گذاشتن استفاده می کنه؟!
سلام
برای نظرات از JoomlaComment استفاده شده است:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای اخبار از Display News by BK استفاده شده:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
سلام
سایت الف از نسخه 1.0 جوملا و از نسخه توسعه داده شده Display News استفاده می کنه که امکاناتی از جمله عنوان دوم مطالب به اون افزوده شده که درصورت نیاز به نسخه توسعه داده شده، می تونید بصورت خصوصی با من در تماس باشید.
یا علی
yss.ir
08-27-2010, 01:08 PM
- يه سوال ديگه در مورد سايت الف
براي قسمت خبرنامه و ارسال خبرها يه قسمت داره براي وارد كردن ايميل (سمت چپ - پايين صفحه)
كه بعد از وارد كردن ايميل يه popup باز ميشه كه بايد ايميلت رو تاييد كني...
- از چه سيستمي براي اين كار استفاده ميكنه؟!
navid2630
09-10-2010, 02:51 PM
سلام
برای نظرات از JoomlaComment استفاده شده است:
سلام
دوستان راهنمایی میکنید
با تشکر
برای اخبار از Display News by BK استفاده شده:
یا علی
سلام وخسته نباشید
بنده از Display News by BK استفاده کردم و خیلی خوب برام جوا می ده واقعا کامل هست
می خواستم بدونم از ایم ماژل می شه در دوجا استفاده کرد برای اینکه در سایتم دو سری خبر دارم
چطوری میشه که دو با داشته باشمش
سلام
دو بار روی دکمه ی "جدید" در مدیریت ماژولها کلیک کنید و دو نسخه از این ماژول بسازید و هر کدوم رو جداگانه تنظیم کرده و در موقعیت مورد نظر منتشر کنید.
یا علی
navid2630
09-10-2010, 07:33 PM
مرسی دوست من
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.