PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Backup گیری از دیتا بیس و تغییر هاست

yss.ir
02-07-2010, 08:13 AM
سلام

می خواستم هاستم رو تغییر بدم و از یک هاستینگ دیگه هاست تهیه کنم...

- برای Backup گیری از دیتا بیس جوملا از چه راهی میشه استفاده کرد؟ (از کنترل پنل هاست، یا اینکه مثل مامبو باید از کامپوننت استفاده کرد؟)
- برای بهتر انجام دادن این انتقال، اگه نکته ای لازم هست، بهم بگین..

مرسی

firoozmandan
02-07-2010, 08:30 AM
سلام

بهتر هست از phpMyAdmin برای بکاپ از دیتابیس استفاده کنید

راه ساده تری هم هست. اکثر هاستینگ ها قادر هستند با گرفتن یوزرنیم و پسورد هاست شما، مستقیما کل دیتا های شما را به سرور جدید منتقل کنند .

یا علی

yss.ir
02-07-2010, 08:44 AM
راه ساده تری هم هست. اکثر هاستینگ ها قادر هستند با گرفتن یوزرنیم و پسورد هاست شما، مستقیما کل دیتا های شما را به سرور جدید منتقل کنند .

سوال کردم گفتن انجام نمیدن!
حالا بغیر از دیتابیس، باید کل فایلها رو روی سیستم خودم دانلود کنم و بعد دوباره اونا رو روی هاست جدید آپلود کنم دیگه!!!

firoozmandan
02-07-2010, 08:52 AM
سلام

بله

راه دیگه ای هم دارید که بدون دانلود منتقل کنید
تمام فایلها را روی سرور فعلی فشرده کنید
روی سرور جدید rapidleach نصب کنید و از طریق اون فایل فشرده را از سرور قدیمی به جدید منتقل کنید

یا علی

محمد محسنی
02-07-2010, 07:19 PM

سوال کردم گفتن انجام نمیدن!
حالا بغیر از دیتابیس، باید کل فایلها رو روی سیستم خودم دانلود کنم و بعد دوباره اونا رو روی هاست جدید آپلود کنم دیگه!!!

اگه از هاستینگ معتبری استفاده کنید
باید مستقیما این کار را برای شما انجام دهند

ولی بهر حال روشی که آقای فیروزمندان گفتند بهترین و سریع ترین راه ممکن میباشد.

مهدی.
02-07-2010, 07:36 PM
سلام

هاستینگها وظیفه ندارند چنین کارهایی را بکنند! اما ممکن است برخی هاستینگها این خدمات را ارائه کنند. به هر شکل از وظایف هاستینگها نیست، مگر اینکه اعلام کرده باشند که جزء وظایفشان هست و در قوانین خود ذکر کرده باشند.

زمستانتان سپید