PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سابمیت فرم ها

zr119-62
01-09-2006, 06:45 AM
با سلام
و تبریک برای شروع به کار انجمن جدید
من در سابمیت فرم های تماس با ما ثبت نام کاربر جدید و ارسال خبر و ... مشکل دارم و پیغام
error no page
را دریافت می کنم حتی بدون اینکه فرم را کامل پر کنم با این مشکل مواجه می شوم
به نظر شما باید چه کار کنم؟

ahmadzadeh
01-09-2006, 06:55 AM
سلام
اول بگید که تو لوکال کار می کنید یا هاست
بعد مثلا رو گزینه ثبت نام کلیک می کنید چی می آید یا تماس با ما

یا علی/خداحافظ

zr119-62
01-09-2006, 08:57 AM
از پاسختون ممنونم
من روی لوکال کار می کنم اما با چند تا سایت دیگه ای که الان دارم روی لوکال باهاشون کار میکنم این مشکل رو ندارم
زمانیکه من دکمه ارسال نظر در تماس با ما یا ثبت نام در قسمت ثبت نام کاربر جدید را میزنم در نوار status می نویسه error on page
این امکان وجود داره من مادول login یا contact را دوباره نصب کنم؟
چون می خواستم این کار را بکنم نصب انجام نشد و ایراد گرفت
باز هم ممنون
راستی میتونم خواهش کنم Id یاهوتونا بدید تا الان که آنلاین هستید در موردش بیشتر توضیح بدم؟
البته اگر اجازه بفرمائید

firoozmandan
01-09-2006, 09:01 AM
علت این اروری که در نوار وضعیت شما ظاهر میشه میتونه این باشه که شما در بروزرتون جاوا رو فعال نکرده باشین .
لطفا این مورد رو چک کنید .

یا علی

zr119-62
01-09-2006, 09:13 AM
اگر ممکنه مراحلش رو بهم بگید
مرسی

zr119-62
01-09-2006, 09:16 AM
در ضمن در مورد اینکه امکان نصب این مادولها وجود داره یا نه جیزی نگفتید
و اینکه من گفته بودم فقط در مورد همین سایت ایراد دارد و در مورد چندین سایت دیگه که همزمان روی آنها کار میکنم این مورد نیست
ببخشید که وقتتونا می گیرم
باز هم ممنون

firoozmandan
01-09-2006, 09:24 AM
مواردی که شما اشاره کردین اکثرا کامپوننت هستند نه ماژول

یه پیشنهاد :
از دیتابیس این سایت که مشکل داره یه بکاپ بگیرین . مامبو رو از اول نصب کنید . بکاپ مربوطه رو Restore کنید . باید مشکل حل بشه . چون شما میگین با سایت های دیگه مشکلی ندارین و فقط با این سایت به مشکل برخوردین پس اشکال از فعال نبودن جاوا نیست .

یا علی

zr119-62
01-09-2006, 10:27 AM
آقای فیروزمندان
میشه یه لحظه دیگه تو یاهو لوگین کنید
به نظرم مشکل از تم است
اگه این طوری باشه نمی شه کاریش کرد؟

firoozmandan
01-09-2006, 10:39 AM
قالبتون رو آپلود کنید اینجا ... بچه ها بررسی میکنند مشکلش رو حل میکنند .

پ .ن : لطفا برای هر موضوع یک تاپیک ایجاد کنید . 2 تاپیک شما که با همین موضوع و همین متن بود حذف شد .

یا علی

zr119-62
01-10-2006, 04:56 AM
با سلام
من یک قالب انگلیسی را انتخاب کرده بودم و بعد با تغییر directionآن به rtl آنرا فارسی کردم و یه سری تغییرات دیگه هم در شکل ظاهری آن داده ام
اگر این امکان باشد قالب تغییر یافته را برای شما ارسال خواهم کرد تا زحمت بکشید و ببینید مشکل قابل حل شدن هست یا نه؟
از لطفتان ممنونم

ahmadzadeh
01-10-2006, 06:27 AM
سلام
شما آپلود کنید اینجا بچه ها کنترلش می کنند هرچه زود تر آپلود کنید اونقدر زودتر تحویل می گیرید.

یا علی/خداحافظ

zr119-62
01-10-2006, 06:53 AM
من فایل index و css را ارسال می کنم و نام تم را چون فقط فایل را میتوان ارسال کرد
اگر می شد تمام تم را می فرستادم
اگر به فایل دیگری نیاز دارید بفرمائید تا ارسال کنم
نام تم : tdwsepiafixed

zr119-62
01-10-2006, 06:54 AM
این هم فایلcss
من فقط همین دو تا را تغییر دادم

ahmadzadeh
01-10-2006, 07:35 AM
سلام
دوست عزیز شما که زحمت کشیدید این ها را فرستاتید تصاویرش را هم می فرستادید.
همچنین یک لیست از قسمت هایی که مشکل دارند.
ممنون

یاعلی/خداحافظ

zr119-62
01-10-2006, 07:41 AM
جناب احمد زاده
خدمتتون عرض کردم چون نمی تونم فولدر بفرستم و فقط امکان ارسال فایل وجود داره و تصاویرش هم با این که کم حجم هستند تعداد فایل هاشون زیاده چجوری می تونم کل پوشه را ارسال کنم؟
در ضمن فعلا مشکلم فقط در مورد سابمیته من تم اصلی را امتحان کردم ایراد نداشت البته فکر کنم دانلودش زیاد وقت نگیره میخواید آدرس دانلودش را بدم؟

ahmadzadeh
01-10-2006, 07:45 AM
سلام
خوب همه گی را زیپ کنید با هم بفرستید

یا علی/خداحافظ

zr119-62
01-10-2006, 07:50 AM
چشم

ahmadzadeh
01-10-2006, 07:54 AM
سلام دوباره
لیست مشکلات را نگفتید

یا علی/خداحافظ

zr119-62
01-10-2006, 08:01 AM
جناب احمدزاده خدمتتون عرض کردم
در ثبت نام کاربر جدید در منوی کاربری وقتی فرم را کامل می کنم و دکمه ثبت نام را میزنم در نوار status پیغام error on page را دریافت میکنم
این اصلی تریم مشکل منه اما مورد دیگه ای که نمیدونم به تم ربط داره یا اینکه در فایل index.php داخل پوشه تم می بینید که من در سمت راست صفحه user4,user5,user6,right را دارم ولی اینها فقط در صفحه اصلی نمایش داده می شوند هر مادولی که در این قسمت ها قرار میدهم و آن را روی all page هم تنظیم می کنم حتی modulemain_meun فقط در صفحه اصلی نمایش داده میشود و با ورود به بخش های دیگر مثل اخبار و تماس با ما و بقیه بخش ها آنها نمایش داده نمی شوند
و من مادول تبلیغات را در این قسمت گذاشته ام
مرسی
یا علی

ahmadzadeh
01-10-2006, 08:54 AM
سلام
الان ردیف می کنیم براتون می فرستیم

یاعلی/خداحافظ

zr119-62
01-10-2006, 08:57 AM
خیلی ممنونم

zr119-62
01-10-2006, 09:26 AM
در مورد تغییر رنگ پشت زمینه مادول کانتکت هم می خواستم بپرسم
همانطور که ملاحظه فرمودید پشت زمینه تم من تقریبا طوسی است ولی زمانیکه مادول کانتکت را باز می کنم پشت زمینه آن سفید است البته من سعی کردم در فایل style .css آنرا تغییر دهم در تگtable.contact اما این خصوصیت آنرا تغییر نمیداد

اگر زحمتی نیست در این مورد هم راهنمائیم کنید
در ضمن یک سری لینک در بعضی صفحات مثل صفحه اخبار وجود دارد با عناوین قبل و بعد چطور می توان آنرا از صفحه حذف کنم؟

ahmadzadeh
01-10-2006, 10:36 AM
سلام
من با مدلی که شما برای من فرستاتید درست کردم رنگ ها همون موند و الان براتون اینجا می زارم
الان می خواهید بک گراند عوض بشه یا مثلا در صفحه تماس با ما اونجا سفید نشه و رنگ پس زمینه بشه ؟

برای این کار به این لینک برید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در مورد عنوان های قبلی و بعدی برید در بخش مدیریت به این آدرس برید
site--&gt;Global Configuration --&gt; Content --&gt;Content Item Navigation

و اون را Hide کنید

یا علی/خداحافظ

zr119-62
01-12-2006, 07:17 AM
سلام
در هنگام نصب قالب با پیغام خطای زیر مواجه شدم معنیش چیه؟
File W:\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> tra\M_images_articles.jpg does not exist

ahmadzadeh
01-12-2006, 07:38 AM
سلام
شما تصویری به نام M_images_articles.jpg را از داخل فایل های قالب پاک کردید و چون آدرس این فایل در فایل templateDetails.xml بود مامبو دنبال اون فایل می گرده و پیدا نمی کنه اگه می خواهید این خطا را نده شما قالب را از داخل مامبو نصب نکنید بلکه پوشه قالب را ببریر دستی تو پوشه templates کپی کنید یا که فایل templateDetails.xml را باز کنید و ویرایشش کنید.

یا علی/خداحافظ

zr119-62
01-12-2006, 09:07 AM
جناب احمد زاده و بقیه دوستان
از زحمتی که کشیده اید خیلی ممنونم مشکلم حل شد
فقط یه سئوال دیگه دارم نمیدونم مربوط به این بخش می شه یا نه اگر نیست ببخشید
می خواستم بپرسم ارسالهایی که در قسمت تماس با ما فرستاده می شود در چه قسمتی ذخیره می شود و آنها را درچه قسمتی می توان دید؟
من بخش کامپوننت تماس با ما را دیدم چیزی آنجا وجود نداشت در حالیکه یه نظر به صورت آزمایشی ارسال کرده بودم
باز هم از زحماتتان تشکر می کنم
یا علی

ahmadzadeh
01-12-2006, 10:04 AM
سلام
ارسال هایی که در بخش تماس با ما ارسال می شه در جایی ذخیره نمی شه بلکه به ایمیلی که در تنظیمات آن تماس با ما وارد شده است فرستاده می شود.

یا علی/خداحافظ