توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با تغییر استیل قالب
arash277
02-07-2010, 09:45 AM
با سلام
من از قالب dominion استفاده میکنم که دارای 6 استیل متفاوت است ولی نمیدونم چه کار کنم که این استیل ها رو درون سایت بزارم که کاربر با کلیک کردن بتونه اونها رو تغییر بده و به شکل دلخواه بزاره.
ممنون میشم اگه یه کمکی کنید.
(میدونم باید قالب های تجاری رو با سایت های مربوطه مشکلاتش رو در میون بزارم ولی همانطور که میدونید این سایتش خارجیه)
firoozmandan
02-07-2010, 01:13 PM
سلام
39) پشتیبانی از الحاقات و قالب های غیر رایگان و دارای کپی رایت، جزء تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. لطفا در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
قوانین انجمن
در صورتی که قالب را خریداری کرده باشید میتونید از پشتیبانی سایت مورد نظر استفاده کنید
یا علی
arash277
02-07-2010, 02:04 PM
پس اگه میشه بگید چطور فایل css واسه قالبها ایجاد کنیم تا کاربر بتونه رنگ قالب را به دلخواه تغییر بده
و البته اینکه من فایلهای css رو دارم چطوری میتونم این فایلها رو روی قالبهای جوملا پیاده کنم.
البته یکم شک دارم این فایل ها واسه رنگ قالب باشه واسه همین نمونه را در پایین گذاشتم.
واگه واسه رنگ قالب هست بگید چطری توی قالب بزارم
با تشکر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
** هایپرلینک اصلاح شد
firoozmandan
02-08-2010, 10:24 AM
اگر سوال شما در رابطه با موضوعی غیر از قالب بالاست در تاپیک جدیدی مطرح کنید !
از ارسال اسپم و پست های پشت سر هم با فاصله کم خودداری کنید !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.