توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با انجمن ساز fireboard
ImRose
02-07-2010, 02:11 PM
سلام . من از جوملا 1.5 استفاده می کنم کامپوننت انجمن ساز fireboard نصب کردم انجمن هم اضافه کردم ولی انجمن ها رو در سایت نشون نمیده و با اینکه اجازه خواندن و نوشتن به کاربر دادم جایی برای اضافه کردن مطلب نیست . در ضمن bot چیه؟ :o :-\ O0
سلام
احتمالا اجازه نوشتن به کاربران عضو دادید. اگر آدرس سایت رو بدید بهتر میشه راهنمایی کرد.
منظور از bot بطور عمومی روبوت هست، اما در مامبو به معنی مامبوت هم می تونه باشه.
یا علی
ImRose
02-08-2010, 06:52 AM
سلام /ممنون که جواب دادید
آدرس سایتم : dustane.com
من کامپوننت انجمن ساز kunena رو هم نصب کردم حالا انجمن هامو نشون میده ولی هنوز bot میخواد و اجازه اضافه کردن مطلب نمیده . یه سایت هم معرفی کرده که باز نمیشه
ولی کامپوننت fire board برای بوت سایت جوملا فارسی رو معرفی کرده .joomla.org من رفتم ولی نمی دونستم چی رو باید دانلود کنم
یک دنیا تشکر
-------------------------------
سلام
من این کامپوننت رو نصب کردم و فرم ساختم. فرمم کار میکنه و ایمیل هم میده.
کامپوننت درست کار می کنه ولی آخرش error میده
آدر س سایتم : dustane.com
بخش فرم ها ، فرم ثبت نام ADSL
** دو پست شما یکی شد
mersad
02-08-2010, 06:54 AM
سلام
من سایت شما رو دیدم
چند نکته به ذهنم رسید که خواستم عرض کنم
1) قالب شما فارسی نیست از یک قالب فارسی استفاده کنید
2) به نظر کارشناسی تیم مامبولرن بهتر هست که از انجمن های گفتگو داخل خود سایت استفاده نکنید و از انجمنهای مستقل و حرفه ای مثل SMF ، vBulten ... استفاده کنید
3) من فروم شما رو که داخل سایت گذاشتید دیدم مشکلی ندیدم
سلام
شما شاخه ها (section) رو ایجاد کردید، اما انجمنی (category) ایجاد نکردید.
2) به نظر کارشناسی تیم مامبولرن بهتر هست که از انجمن های گفتگو داخل خود سایت استفاده نکنید و از انجمنهای مستقل و حرفه ای مثل SMF ، vBulten ... استفاده کنید.
نظر کارشناسی تیم مامبولرن فقط توسط اعضای تیم اعلام میشه. البته گاهی اوقات اعضا هم نظرشون رو به عنوان نظر شخصی و نه نظر تیم بیان می کنند.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.