توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوار پایین سایت مامبولرن
yavarikhani
02-07-2010, 07:54 PM
سلام
این نوار پایین سایت مامبو لرن چی هست؟ مازوله؟ پلاگینه؟ یا...؟
مهدی.
02-07-2010, 07:58 PM
سلام
هیچکدام !
بصورت دستی نوشته شده! قبلاً بحث شده!!!
زمستانتان سپید
yavarikhani
02-07-2010, 08:23 PM
چیز مشابهی وجود نداره؟
آخه دقیقا مثل همین رو خیلی جاهای دیگه هم دیدم، مثلا joomla . ir هم دقیقا مثل این رو داره. ( نوار پایین سایت رو میگم ها، انجمن رو نمیگم )
مهدی.
02-07-2010, 08:36 PM
منظورتون کدام نوار هست ؟! در تصویر نمایش دهید.
زمستانتان سپید
yavarikhani
02-07-2010, 09:44 PM
در مامبولرن:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در جوملا دات آی آر:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام.
یک ماژول تجاری هست که باید خریداری بشه.
سلام
kamran2016 ارسال شما حذف شد.
قوانین انجمن:
14) در صورت ملاحظه هرگونه ارسال تمسخر آمیز، توهین آمیز و یا مسایل و مشکلات شخصی در مورد یک کاربر و یا یک مدیر در انجمن ها آن ارسال سریعا حذف و در صورت تکرار موجب برخورد با آن کاربر خواهد شد.
یا علی
largestudio
02-10-2010, 05:44 PM
این ماژول رایگان می باشد و در سایت جوملا اورگ موجود است.
پیغام شخصی بدهید تا برایتان ارسال کنم.
مهدی.
02-10-2010, 07:18 PM
اگر رایگان هست همینجا لینک رو بفرمایید! دلیلی نداره خصوصی بفرستید!
شاید با استفاده از سایت wibiya.com بتونید به مقصد برسید! ;)
زمستانتان سپید
largestudio
02-14-2010, 09:24 PM
نه عزیز من آپلود کردم براتون خوش باشید !
** لینک حذف شد **
ویبیا که چیز دیگه هست عزیزم.
سلام
قوانین انجمن:
22) در صورت مشاهده هرگونه لینک دانلود کامپوننت، ماژول، قالب و یا هر اسکریپت و برنامه ای که شامل قوانین بین المللی کپی رایت میشود و بصورت تجاری و غیرمجانی از سوی سازنده اش منتشر شده است، بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف و در صورت تکرار با کاربر برخورد خواهد شد.
یا علی
largestudio
02-20-2010, 07:43 AM
کبیری جونم
این فایلی که برای دانلود گذاشته شده رایگانه شما چرا داری کلاس میزاری برای خودت؟!! ;) و لینک رو حذف میکنی؟
firoozmandan
02-20-2010, 07:48 AM
امیر جان اگر شما ماژولی گذاشتی که در صفحه اول مامبولرن استفاده شده ! رایگان نیست و commercial هست !
شاید شما نسخه null رو گذاشتید و از اون به عنوان رایگان تعبیر میکنید که صحیح نیست !
یا علی
کبیری جونم
این فایلی که برای دانلود گذاشته شده رایگانه شما چرا داری کلاس میزاری برای خودت؟!! ;) و لینک رو حذف میکنی؟
سلام
با شناختی که بنده از شما دارم، انتظار نداشتم چنین برداشتی بکنید:
Commercial = تجاری
یا علی
largestudio
02-23-2010, 10:36 PM
محسن جان
من 2 ماه پیش از سایت joomla.org دانلود کرده بودم به صورت مستقیم تجاری هم نبود شاید نصخه شما فرق میکنه !
چون من چک کردم اسم مود شما فرق میکرد.
سلام
اگر لینک هر گونه لینکی از Joomla.org دارید، خوشحال میشیم بگذارید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند :)
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.