PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در استفاده از قالب mittwoch

mohamad1355
02-08-2010, 12:12 PM
ب سلام
من می خواستم از قالب mittwoch برای سایتم استفاده کنم اما هر کاری کردم نتونستم دو کار زیر رادر آن انجام بدم.
1- قرار دادن لوگوی سایتم در بالای آن( من برای قرار دادن لوگو به بخش image های قالب می رفتم و لوگوی خودم را جای لوگوی سایت که معمولا اسمش header بود جابجا می کردم اما مثل اینکه این قالب یک لوگو نداره و فقط یک عکس کوچک را تکثیر کردند. و من همه عکس های فایل image را نگاه کردم اما نشد.
2- می خواستم برای سایتم یک top menu مثل همونی که توی عکس زیر است ( منوهای آبی بالای صفحه)اما ماژول در موقعیت های مختلفی مثل top،user3 و غیر ه گذاشتم اما نشد. از طریق آدرس site/?tp=3 هم استفاده کردن تا جای تاپ منو را پیدا کنم که user3 زده بود اما باز هم مشکل من حل نشد. .
با تشکر
اینم عکس قالب که از توی سایت persianit.ir دانلودش کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
02-09-2010, 07:39 AM
سلام

1- برای این مورد باید فایل index.php قالب را ادیت کنید و در قسمت بالا هدر ست کنید. در حال حاضر این قالب تصویری به صورت background نمایش میده اما برای اضافه کردن هدر شما نیاز دارید که این فایل را ادیت کنید

2- باید منو مورد نظر خود را در موقعیت user3 منتشر کنید

توجه : این قالب برای جوملا 1 طراحی شده و به صورت Legacy روی جوملا 1.5 کار میکنه ...

یا علی

mohamad1355
02-09-2010, 09:32 PM
با سلام من همانطور که گفتید منوی مورد نظر را در موقعیت user3 قرار دادم اما منوی این شکلی درآمده و مثل چیزی که در نمونه این قالب هست نشده .
beheshtiyan.com

firoozmandan
02-11-2010, 07:38 AM
یوزرنیم و پسورد سایت رو ارسال کنید بررسی میکنم و نتیجه را اینجا مینویسم

یا علی

firoozmandan
02-16-2010, 11:10 AM
سلام

لطفا سایتتون رو ببینید

شما باید از قسمت تنظیمات این ماژول مقدار پسوند کلاس منو را برابر با -nav ست میکردید

پیشنهاد میکنم سایتتون رو به جوملا مامبولرن تبدیل کنید !

یا علی

mohamad1355
02-17-2010, 07:25 PM
سلام
چطور می تونم جوملای سایتم را تغییر بدم. اگر اینکار را بخوام انجام بدم آیا مطالبی که روی سایت دارم از بین می ره.
با تشکر

reka
02-17-2010, 08:12 PM
سلام

خیر مطالب از بین نمیرود.
بسته ی جوملای مامبولرن رو آپلود کنید در پوشه ی جوملای کنونی و از حالت فشرده خارج کنید تا فایلهای جوملای جدید روی جوملای پیشین اووررایت شود. سپس پوشه ی installation رو حذف کنید.

یا علی