PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیامدن صحفه وب سایت پس از نصب جوملا

hamid2020
02-08-2010, 04:23 PM
با عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستان
پس از نصب جوملا در صحفه وب سایت هیچ چیزی نمی آید و صحفه سفید است
لطفا کمککنید چرا اینجوری شده؟
آدرس سایت: heiatalshahid.com
در ضمن این جوملا هم یکی از دوستان برام نصب کرده و خودم بلد نیستم یه راهنمای تصویری ندارید ما یاد بگیریم
در آخر بگم مدیریت کامل می آید و می شه مطلب اضافه کرد ولی در صحفه اصلی هیچی نمی آید
با تشکر
حمید O0

** هایپرلینک اصلاح شد.

مهدی.
02-08-2010, 04:50 PM
سلام

احتمالاً فایلهای جوملا ناقص آپلود شده است. heiatalshahid.com/index2.php
یکبار بسته مامبولرن را بر روی هاست خود اکسترکت نمایید و تنها پوشه installation را حذف کنید.

اگر مشکل حل نشد، display error را در سرور روشن کنید تا خطاها نمایش داده شود و در اینجا اعلام کنید تا مشکل را بررسی کنیم.

زمستانتان سپید

hamid2020
02-09-2010, 05:39 AM
دوست عزیز مهدی جان ممنون از جواب شما

اول اینکه من کدوم فایل مومبولرن را باید دانلود کنم دوم شاید برای شما خنده دار باشه ولی می شه بگین کجا و چجوری باید فایل دانلودی اکسترک کنم
مثلا در کنترل پنل سایت توی روت یا باید توی یه فولدر خاص باشه بعد فایل آپلود کنم و بعد فایل اجرا کنم بعد چجوری
شرمنده ولی اگه برادر کوچیکتو راهنمایی کنی ممنون می شم
یاعلی

firoozmandan
02-09-2010, 07:41 AM
سلام

در مامبولرن تنها یک فایل برای جوملا منتشر شده

دانلود آخرین نسخه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

در مورد سوال دوم :
پیشنهاد میکنم آموزش های مامبولرن را یکبار مطالعه کنید :
شروع با جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی

hamid2020
02-09-2010, 11:54 AM
با سلام خدمت جناب فیروزمندان
من اول باید به این سایت بابت داشتن مدیران و کاربرانی همچون جنابعالی و دوست عزیزمون تبریک بگم
بعد از راهنمایی شماممنونم بسیار عالی بود
من مطلبی که فرموده بودید را مطالعه کردیم و همه مراحل را رفتم تا
&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot; &quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;
اکنون همه موارد جهت نصب جوملا فارسی آماده است و فقط باید آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> yoursite.com/joomla را در مرورگر خود وارد نمایید تا عملیات نصب آغاز شود:
برای اینکه نصب جوملا آسان تر شود، جوملا یک نصب کننده تحت وب آماده کرده است تا شما نیازی به پیکربندی جوملا به صورت دستی نداشته باشید.
برای شروع نصب شما باید مسیری را که فایل های جوملا در آن استخراج شده اند را وارد نمایید که احتمالا آدرس آن به صورت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> www . yourdomain.com/joomla می باشد.
&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot; &quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;
اما هرچی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> www . heiatalshahid.com/joomla می زنم چیزی که گفته شده نمی آید
جوملا را آپلود کردم درون دایرکتوری جوملا درون <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بعد دیتا بیس جدید باز هم به نام جوملا درست کردم و همچنین یوزر
می شه راهنمایی کنید

** هایپرلینک تصحیح شد

firoozmandan
02-09-2010, 12:22 PM
سلام

ممنون از لطف شما

شما در صورتی آدرس را باید به صورت yoursite.com/joomla وارد کنید که جوملا را در فولدر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ریخته باشید
اما اگر مستقیما در فولدر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ریختید باید آدرس سایت رو وارد کنید بدون پسوند joomla
که درمورد سایت شما به این صورت هست :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مجددا مراحل را انجام بدید و اگر مشکلی بود مطرح کنید

یا علی

hamid2020
02-09-2010, 01:21 PM
ممنونم
سوالی داشتم که جوملا باید زیپ شده را درون <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
قرار بدم یا باز شده آن را که شامل تمامی فولدرها می باشد
یعنی اول درون کامپیوتر اکسترک کنم بعد فایل ها را درون سایت قرار بدم

دوست عزیز یه راهنمایی اساسی بکنید
اینجوری که پیداست هاست من ایراد داره
چه هاستی و از کجا و با چه مشخصاتی و چه قیمتی بخرم
یا علی

** دو پست شما یکی شد

مهدی.
02-09-2010, 04:25 PM
بسته جوملا را باید در هاست خود اکسترکت کنید. تفاوتی نمیکند فایلها رو ابتدا اکسترکت کنید و سپس آپلود یا ابتدا بسته را آپلود کنید و سپس اکسترکت! مهم اینه که فایلهای داخل بسته جوملا رو به هاست خود منتقل کنید!

بهترین هاست برای مامبو و جوملا مامبو سرور هست. میتونید از سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اقدام کنید.

زمستانتان سپید

hamid2020
02-14-2010, 05:39 AM
با عرض سلام و تسلیت به مناسبت ایام سوگواری
ممنون از راهنمایی هایتان
سوال من این است که فایلهایی که اکسترک می شود را باید در پوشه جوملا داخل htppdos داخل یه پوشه به نام جوملا ریخته شود یا اینکه این فایلها پس از اکسترک داخل روت htppdos ریخته شود

سوال دوم اینکه پس از کپی فایلها آدرس را به این صورت وارد کنم یا حالت دوم

1 - heiatalshahid.com/joomla/

2 - heiatalshahid.com/htppdos /joomla

** هایپرلینک خارج شد

reka
02-14-2010, 05:46 AM
سلام

1- فرقی نمیکند و کاملا به نیاز شما بستگی دارد. اگر میخواید سایتتون با زدن آدرس heiatalshahid.com بالا بیاد جوملا رو در روت یعنی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نصب بکنید و اگر میخواید آدرس سایت heiatalshahid.com/joomla باشد، در آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نصب کنید.

2- <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در URL نمایش داده نمیشود. هر چیزی که در این پوشه قرار گیرد در آدرس heiatalshahid.com قابل مشاهده است.

یا علی

hamid2020
02-14-2010, 11:44 AM
سلام
آقا دم همه شما گرم
الان تا آنجا رسیدیم که اطلاعات مورد تنظیمات پایگاه داده را می خواهد
ولی هر چی ما می زنیم قبول نمی کنه چی باشید تو نام هاست و نام کاربری و رمز و نام پایگاه داده باید بزنیم ات قبول کنه
مرسی
یاعلی

نوید
02-14-2010, 11:59 AM
سلام
شما چه مشخصاتی وارد می کنید؟

hamid2020
02-16-2010, 03:57 AM
با عرض سلام
دوستان امیدوارم همیشه و همه روزتان پر از خوشبختی و سلامت برای همه شما و خانواده تان باشد
بلاخره با کمک شما دوستان موفق به نصب جوملا شدم ولی وقتی سایتو باز می کنم این خطا رو میده
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
چی کار کنم این خطا مال چی هست؟
یاعلی

نوید
02-16-2010, 04:23 AM
سلام
به علت اینکه مشخصات ftp درست نبوده اند فایل configuration.php ایجاد نشده است و باید جوملا را مجددا نصب نمایید
موفق باشید

hamid2020
02-16-2010, 06:33 AM
نوید جان سلام
باور کن تا الان سه یا چهار بار نصب کردم
دوستم که این کارست می گه مشکل از هاستته نمی دونم شاید اینجوری باشه
یاعلی

firoozmandan
02-16-2010, 06:55 AM
سلام

یوزرنیم و پسورد هاست را ارسال کنید براتون جوملا نصب میکنیم

یا علی

hamid2020
02-17-2010, 05:52 AM
آقای فیروزمندان سلام
برای شما ارسال کردم خدا خیرت بده
یاعلی
----------------
آقای فیروزمندان دوست عزیز سلام
اگر اطلاعات دیگری لازم دارید بفرمایید برایتان ارسال کنم

هیچ مشکلی نیست اگر اطلاعات قبلی هم پاک شد

یاعلی

** ارسال اضافی حذف شد

abyes
04-27-2010, 09:18 PM
من تلاش میکنم تا جوملا را نصب کنم ولی صحفه index.php خالی است چند بار جوملا را داونلود کردم و سه یا چهار بار نصب کردم فر قی نمی کند. (wamp serve)

reka
04-28-2010, 05:01 AM
سلام

من تلاش میکنم تا جوملا را نصب کنم ولی صحفه index.php خالی است چند بار جوملا را داونلود کردم و سه یا چهار بار نصب کردم فر قی نمی کند. (wamp serve)

آیا دقیقا طبق آموزش نصب جوملا در wamp (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) جلو رفتید و این مشکل بوجود اومده؟
نسخه ی wamp و جوملا رو هم بفرمایید.

یا علی

abyes
04-28-2010, 05:33 PM
با تشکر ،
من آخرین نسخه را از هر دو دونلود و نصب کردم ولی جواب نمیدهد فکر میکنم افزونه یا چیز دیگری بخواهد.
چون بعد ازکلیک روی index.php صفحه ویندوز باز میشود میگوید این فایل را نمیتوان باز کند. یکی از این برنامه ها را انتخاب کنید.

سلام

آیا دقیقا طبق آموزش نصب جوملا در wamp (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) جلو رفتید و این مشکل بوجود اومده؟
نسخه ی wamp و جوملا رو هم بفرمایید.

یا علی

reka
04-28-2010, 07:47 PM
سلام

شما نباید روی فایل کلیک کنید. باید در مرورگر خود آدرس رو وارد کنید که در لوکال به شکل localhost و 127.0.0.1 قابل اجراست.
بعنوان مثال اگر شما جوملا رو در پوشه ی joomla در لوکال هاست نصب کرده باشید، سایت رو میتونید از آدرس زیر مشاهده کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا

یا علی

abyes
04-28-2010, 08:12 PM
سلام،
این پیغام را ببینید!؟
Wed Apr 28 13:07:17 2010] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/wamp/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
[Wed Apr 28 13:07:18 2010] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/wamp/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
[Wed Apr 28 13:07:32 2010] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/wamp/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
[Wed Apr 28 13:07:32 2010] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/wamp/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

reka
04-28-2010, 08:22 PM
سلام

بنده اون لینکها رو مثال زدم. شما joomla رو با نام فولدر خودتون عوض کنید (یعنی جایی که جوملا رو داخلش نصب کردید)

یا علی

abyes
04-29-2010, 01:05 AM
سلام،
جواب ,Not Found
The requested URL /abyes was not found on this server.
من فکر میکنم افزونه ؟؟؟کم دارم و یا اشتباهی کردم ؟

سلام ،
من تلاش میکنم تا جوملا را نصب کنم ولی صحفه index.php خالی است چند بار جوملا را داونلود کردم و سه یا چهار بار نصب کردم فر قی نمی کند. (wamp serve
تصویر داخل فولدر را ببیند :

** دو ارسال شما یکی شد
** هایپرلینک اصلاح شد

iniesta
05-06-2010, 05:41 PM
من تو نصب جوملا مشکل دارم ، همه فایل هارو هاست آپلود کردم .سایت من :
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> )
تو صفحه اصلی این ارور میاد .
PHP Warning: require_once(E:\Homepage\goldstar.ecd.cc\joomla\li braries\loader.php) [function.require-once]: failed to open stream: No
such file or directory in E:\Homepage\goldstar.ecd.cc\joomla\libraries\jooml a\import.php on line 21 PHP Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required &#039;E:\Homepage\goldstar.ecd.cc\joomla\libraries\load er.php&#039; (include_path=&#039;.;C:\php5\pear&#039;) in E:\Homepage\goldstar.ecd.cc\joomla\libraries\jooml a\import.php on line 21

لطفا کمک کنید.

نوید
05-07-2010, 05:53 AM
من تو نصب جوملا مشکل دارم ، همه فایل هارو هاست آپلود کردم .سایت من : ()
تو صفحه اصلی این ارور میاد .
PHP Warning: require_once(E:\Homepage\goldstar.ecd.cc\joomla\li braries\loader.php) [function.require-once]: failed to open stream: No
such file or directory in E:\Homepage\goldstar.ecd.cc\joomla\libraries\jooml a\import.php on line 21 PHP Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required &#039;E:\Homepage\goldstar.ecd.cc\joomla\libraries\load er.php&#039; (include_path=&#039;.;C:\php5\pear&#039;) in E:\Homepage\goldstar.ecd.cc\joomla\libraries\jooml a\import.php on line 21

لطفا کمک کنید.

لطفا سوال خود را در موضوعی جدید مطرح نمایید