PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قسمت بندی جوملا ؟

alibitronic
02-09-2010, 09:15 AM
با سلام خدمت دوستان ،

می خواستم بدونم می تونم در جوملا یه همچین بخش های تو در تو ایجاد کنم ؟
مثلا می خوام یه همجین قسمتی داشته باشم : مقالات > مقالات آموزشی > کامپیوتر > نرم افزار > ... و غیره ،

در کل می خوام زیر منو ها مو زیاد کنم .

کسی می تونه راهنماییم کنه ؟

سعید
02-09-2010, 09:24 AM
سلام

ساختار منوی جوملا از ساختار محتوای جوملا جداست.

منوها رو قادر خواهید بود به این شکل در بیارید، اما ساختار محتوای جوملا محدود به دو سطح (بخش و مجموعه) هست.

اکستنشن هایی برای تغییر این ساختار وجود داره، اما در نسخه 1.6 که بزودی منتشر خواهد شد، بدون نیاز به نصب اکستنشن خاصی میشه مجموعه های تو در تو ساخت.

یا علی

alibitronic
02-09-2010, 09:40 AM
سلام آقا سعید ، ممنونم از پاسختون ،
می تونید یکی از این اکستنشن ها رو معرفی کنید ، یا اینکه لینکشو بزارید برای دانلود ؟

با تشکر ...

مهدی.
02-09-2010, 10:00 AM
سلام

سوبی یکی از معتبرترینهاست!
sobi

اما به نظرم بهتره منتظر بشید جوملا نسخه 1.6 منتشر شود ;)

زمستانتان سپید

alibitronic
02-09-2010, 10:05 AM
SOBI رو در سایت جوملا جستجو کردم ولی دقیقن نمی دونم کدوم رو دانلود کنم ؟

لینکی واسه دانلود نداری شما ؟

مهدی.
02-09-2010, 10:05 AM
sigsiu.net

alibitronic
02-09-2010, 10:13 AM
ممنون از جوابتون ،

ولی من لینک اون ماژول یا پلاگینی که همچین کاری رو انجام می ده رو می خواستم ،

ممنون می شم اگه واسم یه همچین چیزی بزارید .

مهدی.
02-09-2010, 10:17 AM
دوست عزیز!!! سایتی که ارائه کردم سایت ارائه کننده سوبی هست! شما میتونید با استفاده از این کامپوننت و ملحقاتش به مقصود خود برسید.

زمستانتان سپید

alibitronic
02-09-2010, 10:51 AM
این sobi یک منو در کنار سایت درست می کنه و زیر مجموعه می شه واسش تعریف کرد ، یا می تونیم فقط لینک بدیم به مطلبمون،

من نمی خوام به صورت منو کنار سایت باشه که کاربر منوی کار کنه ، من می خوام لینک بدم فقط که لینک به لینک بره جلو،

راهنمایی یا چیزی در مورد این sobi دارید که فارسی باشه ؟

firoozmandan
02-09-2010, 12:18 PM
سلام

نمونه SOBI در سایت زیر نصب هست ببینید اگر نیاز شما رو برطرف میکنه استفاده کنید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

سعید
02-09-2010, 01:52 PM
من نمی خوام به صورت منو کنار سایت باشه که کاربر منوی کار کنه ، من می خوام لینک بدم فقط که لینک به لینک بره جلو،

لطفا واضح تر توضیح بدید.

alibitronic
02-10-2010, 07:15 AM

لطفا واضح تر توضیح بدید.

مثلاً همین سایت رو ببینید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من نمی خوام که کاربر از طریق منوی کنار (منوی درختی ) به صورت درختی وارد قسمت ها مختلف بشه ،
من می خوام خودم قسمت ها رو درون مدیریت درست کنم و لینک بدم ، مثلاً بتونم یه همچین قسمتی رو درست کنم
محصولات&gt; کامپیوتر &gt; نرم افزار &gt; ویندوز
و لینکشو درون یه متنی قرار بدم .

با تشکر از جوابتون ...

firoozmandan
02-10-2010, 07:45 AM
سلام

در اینصورت فکر میکنم کامپوننت FLEXIcontent برای شما مناسب باشه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

FLEXIcontent

FLEXIcontent is primarily an advanced content management system developed to replace the native article manager of Joomla! 1.5 (com_content)

It adds the professional features required to build a collaborative web publishing system.
Even if it’s not its primary purpose, it can also manage records by presenting them the way of a directory.

Thus, FLEXIcontent was designed to manage content in a broad sense, and can organise articles, image or video galleries, job offers, product catalogues, business directories, a.s.o. within a single user interface.

This means for the end user, unparalleled simplicity of use, everything happens in one place. Mastering 10 components to be able to administrate an entire website isn’t required anymore.
For the web designer it means also the end of the headaches for the maintenance and updates of all installed extensions.

FLEXIcontent is an extension for Joomla! developed in 1.5 native mode and complying with the naming and coding conventions of the Framework (MVC frontend and backend). Thus, its portability to future versions will be greatly facilitated.

CONTENT MANAGEMENT
• Nested categories (unlimited depth)
• Multi-mapping
• Advanced filtering
• Backend boleean search engine with fulltext indexing
• Usage of Joomla content and category tables for content backwards and forwards compatibility (this means it extends the com_content instead of replacing it)
• Trigger content plugins
• Allow usage of all com_content designed modules
• Simple workflow with 5 hard coded states
• Versioning
• Integrated aggregation system (tags)
• File manager for secure downloads and media files
SEO &amp; TECHNICAL
• Perfect urls with the native SEF from Joomla
• Advanced Joomfish support, with native multilingual user interface.
FRONTEND
• Ajax rating systems
• Ajax commenting system
• Favourites and update notifications
• Contents and Categories templates
CONTENT CONSTRUCTION KIT (CCK)
• Unlimited content types with associated fields
• Drag and drop templating
• Each field/element is a standard Joomla plugin and developpers can easily create their own fields using our API
• Dynamically generated fields (with SQL queries)
• Universal Plugin support (more information)

یا علی

alibitronic
02-24-2010, 09:31 AM
منظور من جوملا هست نه smf !

firoozmandan
02-24-2010, 10:58 AM
FLEXIcontent is primarily an advanced content management system developed to replace the native article manager of Joomla! 1.5 (com_content)