PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش در مورد بکاپ

cafeart
02-09-2010, 10:56 PM
سلام دوستان
به دلیل بعضی ا مسایل مجبور شدم همه فایل های smf رو از cpanel حذف کنم و دوباره smf رو نصب کنم...
با توجه به اینکه بانک اطلاعاتی مربوط به smf قبلی موجود است،چگونه می توان اطلاعات را برگرداند؟
(لطفا مبتدی آموزش بدید !)

نوید
02-10-2010, 04:36 AM
با سلام
شما یک Smf خام در یک پایگاه داده دیگر نصب کنید سپس فایل settings.php را ویرایش نمایید و نام پایگاه داده را به پایگاه داده قبلی برگردانید
موفق باشید

cafeart
02-10-2010, 05:33 AM
درسته ولی منظور من چیز دیگری بود.... :
ببینید شما فکر کنید یک مشکلی در بانک وجود دارد (در یک جدول) و می خواهیم استثناء فقط همین یک جدول را با بانک جدید عوض کنیم...! میشه دقیقا بگید باید چه کار کنیم؟
----
ببینید بطور مثال من یک smf بر روی سایت خود نصب کردم ولی مدتی بعد بنا به دلایلی بعضی از تنضیمات smf بهم خورد و سایت من دچار مشکل شد (این تغییرات و مشکلات در بعضی جداول بانک اطلاعاتی وجود دارند) ،حالا من یک smf جدید نصب کردم ولی میخواهم مطالب و کاربران smf قبلی خود را داشته باشم...باید چه کنم؟
بانک اطلاعاتی smf قبلی موجود است و به قول معروف می خواهم اطلاعات مربوط به کاربر ها و پست ها و تاپیک ها را به بانک جدید منتقل کنم ام اصلا بلد نیستم!!!
عاجزانه تقاضای کمک دارم!!

** 2 ارسال شما یکی شد

نوید
02-10-2010, 10:28 AM
سلام
طبق اون روشی که گفتم اگر پیش برید نباید مشکلی براتون پیش بیاد
موفق باشید